ELEKTROWORLD
Nemáte někdo zkušenost s rozporem s kupní smlouvou? Jak se to řeší? Včera jsem si tam koupila lux a kabel jde vytáhnout jen 2m místo 6m. Mám nárok na výměnu?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (6.7.2013, 19:46)
Po šílených tahanicích s koupí "nekoukatelné" televize bych si už v Electroworldu nekoupila ani tužkovou baterku.
Držím palce ať dobře pochodíte (F)

ODPOVĚDĚT
Barbora F. (samina) ID 5700, mimibazar.cz/samina (6.7.2013, 20:13)
Za vadný kus čehokoliv nemůže žádný obchod,přeci neví co výrobce vyrobil a zrovna jaký kus špatně,cca před 14ti dny si kamarádka koupila pračku v EW a druhý den ani nedoprala a pračka byla KO,v EW proběhla super komunikace a do týdne má doma novou pračku...vybrala si teda jinou,nebyl žádný problém.

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (6.7.2013, 21:29)
Já taky netvrdím že televizi na kterou se nedalo dívat, vyrobil Electro world. Ale jejich šílený jednání, přesvědčování, že vlastně za problém může anténa, pak špatný nastavení a že TV má super obraz - prostě že jsme úúúúplní pitomci - to bylo jednání zralé na přes držku. Trvala jsem na reklamaci - když TV odmítli vyměnit za jinou. V autorizovaném servisu kam ji poslali nám technik řekl, že je tak příšerná kvůli použití toho nejhoršího panelu a že je to prostě od výrobce a nic se s tím dělat nedá. Takto byla TV vyrobena a hotovo. Takže v EW nám prodali šmejd, při snaze o vrácení všichni viděli že je to šmejd, ale my měli smůlu. A jednání s výrobcem??? To my neřešíme, to řešte s prodejcem (H) Kamarádka si tam koupila Dolce Gusto. Na prodejně vybrala, na kase zaplatila a ve výdejním koutku převzala. Bohužel už krabici neotevřela. Doma zjistila, že je DG použité. V nádržce zbytek vody, oblemcaný.

ODPOVĚDĚT
Jarka S. (pupuša) ID 91897 (6.7.2013, 21:31)
šla zpátky na prodejnu a prý - to by mohl říct každý. Teď už nejde zjistit jestli ho nepoužila doma.... Tak měla použité Dolce za plnou cenu. Asi nemusím psát, že radost z přístroje byla pryč a zbyl jenom vztek.

ODPOVĚDĚT
Kateřina V. (kaculinka75) ID 205506 (6.7.2013, 20:46)
Dle zákona má za zboží odpovědnost prodejce a ne výrobce. Jde o rozpor s kupní smlouvou. Jiné parametry, než je udáno. Zítra tam zajdu a uvidí. Omrknu stejný výrobek a pak uvidíme co s tím.

ODPOVĚDĚT
Kamila M. (mukina) ID 8735, mimibazar.cz/mukina (6.7.2013, 17:14)
Pokud to bylo včera, tak určitě, buď za jiný, nebo vrácení peněz... (F)

ODPOVĚDĚT