kachní játra a škvarky
jak správně škvařit sádlo a játra z kachny víc koment.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
Petra M. (petttra) ID 106633, mimibazar.cz/petttra (28.10.2014, 9:16)
dostali jsme ze Slovenska kachny, mají hodně sádla, jak dobře vyškvařit a uskladnit sádlo? a jak udělat škvarky a kachní játra? manžel dal sádlo a játra do pekáče do trouby na 130C, že se tak vše vyškvaří i s játry pomalu. Je to tak správně? děkuji moc za rady.

ODPOVĚDĚT
Jana D. (dluhoschci) ID 121, mimibazar.cz/dluhoschci (28.10.2014, 9:39)
Osobně bych nejprve pomalinku vyškvařila sádlo a až nakonec přidala játra, dělají se celkem rychle. Koukněte na net, je tam spoustu receptů.
http://dadala.hyperlinx.cz/dru/drur0036.html

ODPOVĚDĚT