čokoládová poleva
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Katka H. (mmarch2712) ID 361337 (18.4.2014, 13:38)
nemáte ani olej, místo tuku dávám do polevy už roky rostlinný olej, stačí ho mnohem míň než ztuženého tuku, poleva je krásně lesklá a není problém se ztuhnutím, jen je třeba přidávat po troškách

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petttra) ID 106633, mimibazar.cz/petttra (18.4.2014, 14:29)
oleje mám dost to bych mohla zkusit, děkuji
(F)

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (18.4.2014, 13:23)
Nemáte ani máslo? Dávám 150 g čokolády, 2 PL mléka a 1 PL másla a poleva je dobrá

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petttra) ID 106633, mimibazar.cz/petttra (18.4.2014, 13:25)
ne, já dala dnes dvě poslední, co jsem měla do těch beranů ,-) rozhodla jsem se, že udělám dva

ODPOVĚDĚT
Lucia H. (tajpa) ID 335642, mimibazar.cz/tajpa (18.4.2014, 13:42)
Moje teta dává místo másla olej, ale s tím já osobní zkušenost nemám, já ho dávám jen pro lesk, místo tuku jsem ho ještě nevyzkoušela *-)

ODPOVĚDĚT
Radka B. (Lochneska76) ID 227491, mimibazar.cz/lochneska76 (18.4.2014, 12:12)
Do čokolády dávám smetanu a je (Y)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petttra) ID 106633, mimibazar.cz/petttra (18.4.2014, 13:23)
a jaký poměr prosím, abych z toho neudělala krém. *-)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petttra) ID 106633, mimibazar.cz/petttra (18.4.2014, 11:49)
mohu beránka polít jen rozpuštěnou čokoládou na vaření? ztuhne pěkně? nemám teď doma žádný tuk. jen šlehačku na šlehání. děkuji za rady

ODPOVĚDĚT
Jana K. (jones) ID 108447, mimibazar.cz/jones (18.4.2014, 11:57)
Ztuhne určitě, ale právě, aby se Vám při krájení beránka nelámala. Já bych klidně přidala trochu té šlehačky.

ODPOVĚDĚT