| Gabriela P. ((Gabriška)) ID 281317, mimibazar.cz/gabkapitelova (1.10.2012, 13:30) |
hani, dělám převážně mramor.Za mě je 1 Podle mě je problém v tom, že tam přidáte tu tekutinu navíc .Mramoráč se šlehá polovina moučkového cukru s bílkama, pak z druhou polovinou cukru žloutky.Přidáte olej, mouku,prdopeč,, DANÉ množství vody.Těsto JE hustější!A má tak být-to dělá ta hladká mouka.Nakonec vmícháte zlehka sníh-ten sníh to těsto zase zlehčí a už není tak tuhé.A upečete.Já v mojí troubě na 170C. Po upečení je korpus nadýchaný, vláčný..Prostě nejlepší jak na běžné dorty, tak na 3D.Opravdu, zdrcne se to tím, že tam dáte víc tekutin, než tam má být Tak snad jsem trochu poradila.At se daří
ODPOVĚDĚT |