Jaké stěny k dřevěnému obložení?
Holky, chci změnu, radikální, doma mám na stropech a šikminách dřevěné obložení...více.v kom.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Lenka M. (LenkaMateju) ID 40762 (30.8.2012, 9:31)
A nebude to všechno moc světlé, když to obložení je celkem světlé a k tomu laté? Já tedy nejsem žádný experimentátorský typ a hodně tmavé barvy nemám ráda, ale když třeba alespoň jednu stěnu uděláte výraznější myslím, že to hodně prokoukne. My takhle výrazně vymalovali např. zeď za čelem postele v ložnici a ostatní bílé a vypadalo to moc hezky.

ODPOVĚDĚT
Pavlína N. (Pamela98) ID 8264, mimibazar.cz/pamela (29.8.2012, 23:50)
Já jsem viděla v nějakém pořadu.... jak to dřevo natřel pán na bílo a vypadalo to super a prosvětlilo to místnost, a pak si to můžete natřít jakou chcete :-)..myslím že to byl loskuták :-)

ODPOVĚDĚT
Valerie Š. (Valca31) ID 274875, mimibazar.cz/valca31 (29.8.2012, 12:01)
je Barbroko u nas na baracku mel manzel take na sikminach vsude oblozeni :-$ pak si nasel me a muselo to pryc (H) ja si tam pripadala jak na chalupe ,-) ale mame jednu mistnost,kde to jeste predelane neni a tam mame zelinkavou..podle me k tomu drevu jde jakakoliv svetla barvicka a taky zalezi jaky bude nabytek :-)

ODPOVĚDĚT
Markéta C. (mtmc) ID 223850, mimibazar.cz/mtmc (29.8.2012, 8:32)
k tomu dřevu světlé stěny určitě ano,koukněte se na barvy dulux ty co už jsou namíchané mají tam odstíny tzv.lomená bílá vždy každá ta bílá má lehký nádech bud do žluta,béžova,růžova ,ale jen nepatrně,já osobně jsem touto barvou konkrétně odstín řecká chalva vymalovala obývák,taky jsem nechtěla úplně klasickou bílou a je to pěkné (F)

ODPOVĚDĚT
Barbora S. (barborka2010) ID 321592 (29.8.2012, 7:25)
Když jsme se tam před pár lety stěhovali vymalovali jsme na oranžovo, to už mi teď maximálně leze krkem. Takže první plán je všechno vybílit...tmavý nábytek po rodičích si chci natřít na bílo, ale zase nechci aby se na těch bílých stěnách úplně ztratil... Tak mě napadlo vymalovat pár stěn, třeba za televizí, za sedačkou na smetanovo? latté? Něco aby se to hodilo k tomu obložení, které je úplně stejné jako na fotu.... Sedačku mám v plánu očalounit taky do béžova nebo šeda.... Nebo máte jiné nápady? Moc děkuji

ODPOVĚDĚT