Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Kaminon DAW

Kaminon DAW

Potřebné ingredience

Korpus světlý, čokoládový krém, višně v gelu, K2+WI, váha 5 kg

Postup přípravy

WW

Zobrazit více...
DORTY
Rubikova kostka + lízátka + muffinky

Rubikova kostka + lízátka + muffinky

Potřebné ingredience

15 cm korpus světlý + čokoládový, čokoládový krém + višně v gelu, K2+WI, váha 4 kg, muffinx čokoládové s mascarpone krémem a višňovým gelem + zdobení polomáčené sušenky a hmota, lízátka punčovina + čokoláda MM + hmota, VÁHA 4,5kg

Postup přípravy

WW

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí prsa v těstíčku-podle BAK

Kuřecí prsa v těstíčku-podle BAK

Potřebné ingredience

Ingredience česnek sušený 1 lžička ,grilovací koření 2lžičky, kuřecí prsa 4 kusy,mléko asi 2 dl, mouka hladká 3 lžíce,struhanka 3lžíce, sůl podle potřeby,vejce 1 ks,olej na smažení

Postup přípravy

Pracovní postup


Z masa uděláme 2 plátky, naklepeme a osolíme. Z mléka, vejce, koření, česneku, mouky a strouhanky ušleháme vidličkou těstíčko a připravené maso do…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Pstruh na másle-podle apetitu časopis

Pstruh na másle-podle apetitu časopis

Potřebné ingredience

•4 malí nebo 2 větší pstruzi •sůl a kmín na dochucení •1–2 citrony •máslo, nejlépe přepuštěné, a trocha rostlinného oleje na smažení •několik lístků čerstvé bazalky Na placičky rösti: •4 velké moučnější brambory •2 žloutky •2 lžičky škrobu •sůl na dochucení

Postup přípravy

1. Pokud jste ulovili čerstvou rybu (byť jen v obchodě) a teď musíte kuchat, ostrým nožem pstruha rozřízněte v břišní partii a ‚jedním vrzem‘ odstraňte vnitřnosti. Jestli jste…

Zobrazit více...
SLADKÁ JÍDLA
MĚKKÉ KYNUTÉ LÍVANEČKY  SE ŠLEHAČKOU A JAHODAMI - HRNÍČKOVÝ RECEPT

MĚKKÉ KYNUTÉ LÍVANEČKY SE ŠLEHAČKOU A JAHODAMI -…

Potřebné ingredience

Suroviny na těsto: 1 vrchovatý čtvrtlitrový hrnek hladké mouky, 1 plný hrnek vlažného mléka, 1 celé vejce, 1 PL krystalového cukru, 1 vanilkový cukr, 1 PL slunečnicového oleje, 1-2 lžička rumu (nemusí být), 20 g čerstvých kvasnic (půl kostky). malá špetka soli.

Postup přípravy

K lívanečkům se hodí jakýkoliv džem, marmeláda, povidla, výborné jsou se šlehačkou, zakysanou smetanou, nutelou, sladkým tvarohovým krémem, sezónním čerstvým i kompotovaným ovocem…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
PLNĚNÉ PARMEZÁNOVÉ MISKY-JAKO PERFEKTNÍ PŘEDKRM

PLNĚNÉ PARMEZÁNOVÉ MISKY-JAKO PERFEKTNÍ PŘEDKRM

Potřebné ingredience

Suroviny na 1 mističku: 2 polévkové lžíce strouhaného parmezánu, olej na vymazání pánvičky. Suroviny do náplně: Plátky ředkviček, okurky, grilované cukety, vařené kuřecí maso, sýr mozarella, růžová majonéza (jemně obarvená kečupem, může být ještě dochucená citronem a solí), koktejlová rajčátka, lístky polníčku a rukoly, pár kapek olivového oleje a balzamikového octa, sůl.

Postup přípravy

Výhoda tohoto italského receptu spočívá v tom, že suroviny do parmezánových misek (košíčků), je možné zvolit dle vlastní volby, fantazie a surovin, které jsou k dispozici i doma. …

Zobrazit více...
DORTY
E L S A  - pro malou oslavenkyni

E L S A - pro malou oslavenkyni

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

Světlý pomerančový korpus, krém mascarponovo- šlehačkový, pomerančovo-manadarinkové želé, bílkový šlehaný krém s cukerným rozvarem na zdobení, fondánová Elsa, obarveno a…

Zobrazit více...
DORTY
mini svadobná, darovacia

mini svadobná, darovacia

Potřebné ingredience

x

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Angry Birds

Angry Birds

Potřebné ingredience

Vzteklouni po milionté.... :-) takto dopadla moje verze. Mrkvovo-kokosovo-ořechový korpus, vanilkový krém, čerstvé jahody, marmeládky. Ti malí jsou taky dortíčky - z punčoviny s celou čerstvou jahodou v každém z nich.

Postup přípravy

...

Zobrazit více...
NÁPOJE, DRINKY
Domácí bezový sirup

Domácí bezový sirup

Potřebné ingredience

1, 5 L Vody\\r\\n1, 2 Kg Cukru\\r\\n14-16 Květů z bezu\\r\\n1 1/2 Citrónu\\r\\n30 g Kyseliny citronové

Postup přípravy

Domácí Bezový sirup je to nejlepší na léto jelikož velmi příjemně osvěží....\\r\\nDO VELKÉHO HRNCE NALEJETE 1, 5l VODY, PŘIDÁTE CUKR A PŘIVEDETE K VARU. POTÉ ODSTAVÍTE HRNEC A…

Zobrazit více...

Kategorie