Medvědí česnek
Prosím, jak zpracováváte kromě do salátu? Jak uchovat? Děkuji.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Marcela K. (markas) ID 196880 (9.4.2017, 16:05)
rozmixovala jsem s máslem a trochou soli, dala do skleničky do ledničky a budu přidávat na vař. brambory, nebo do polévek

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (tomsim) ID 10435, mimibazar.cz/tomsim (9.4.2017, 11:41)
dělávám pesto s olivovým olejem do malých skleniček, mám to v lednici a přidávám do těstovin, k masu, nebo namrazím do zásobníků na led-ty kostičky (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (9.4.2017, 11:28)
Přidávám do polévky nasekaný s petrželí. Miluju ho na nasekaný na chleba s máslem. Taky je dobré pesto. Dávám i půl na půl se špenátem ke knedlíkům a masu.

ODPOVĚDĚT
Renáta K. (Kudrnka) ID 440249 (9.4.2017, 8:34)
Hned pod Váma je podobný dotaz: https://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=4838316 (F)

ODPOVĚDĚT
Ivana K. (Ashoka) ID 463935 (9.4.2017, 8:54)
.....jen ne sušit, ztrácí účinek.

ODPOVĚDĚT
Renáta K. (Kudrnka) ID 440249 (9.4.2017, 9:22)
Jasně máte pravdu já ho cpu do mrazáku tak jako kopr.
Suším do polévky v srpnu jen petržel a libeček.
V pergole na špagátu uschne pak drtím rukou do dózy.
Ještě mám sušený libeček ale už beru 14 dní ze zahrádky čerstvý.
Ted jsem ho zrovna stříhala at mám na kuchyn. lince trochu zeleně. (velikonoce7)

ODPOVĚDĚT