Německo - hlídání dětí / pomoc v domácnosti atd.
Prosím, máte v Německu známé (raději Němce kvůli němčině, ale není podmínkou), kteří by měli zájem např. o hlídání dítěte ...viz koment
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Jana N. (Aaurinko) ID 346587 (upraveno 27.6.2013, 6:38)
Dobrý den, o rodině vím, ale bohužel nemají ubytovací kapacitu pro dvě osoby, pouze pro aupairku. Ale napište mi na sebe kontakt a můžete se s nimi domluvit.

ODPOVĚDĚT
Lea K. (Lelabela) ID 304417 (27.6.2013, 0:39)
Prosím, máte v Německu známé (raději Němce kvůli němčině, ale není podmínkou), kteří by měli zájem např. o hlídání dítěte (Au-pair v mém věku :-) nebo výpomoc v domácnosti, abych tam mohla jet i se svým 3letým synkem (je poměrně hodný a rozhodně klidný) např. po dobu prázdnin (tak asi to hlídání dětí by asi bylo nejvhodnější). Příp. zda Vaši známí tam nemají někoho takové známého, také aby to byla slušná rodina. Po mateřské se vracím do práce v ČR a ráda bych si oprášila němčinu a i podívala na čas (nebo na stálo) do Německa. Německy umím tak průměrně, používala jsem ji v práci, i nyní trochu hovořím, ale chtěla bych umět lépe a také mě láká pobyt v Německu. Klidně bych se tam i přestěhovala natrvalo, kdybyste někdo poradil. Jsem se synem sama, takže v tomto nemám žádné závazky a to Německo mě nějak táhne. Uvítám, když to nebude daleko od hranic, není podmínkou. Moc děkuju!!!

ODPOVĚDĚT
Lea K. (Lelabela) ID 304417 (27.6.2013, 0:59)
případně na kterých německých inzertních webech je možné si podat obdobný inzerát nebo vyhledat?

ODPOVĚDĚT