BYL JSTE NĚKDO V MIMICÍCH V CHORVATSKU?
Jaký to tam je v té vesničce,byl jste tam někdo?jaký jsou pláže a moře?díky moc za informace
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Olga S. (Olga1) ID 4021, mimibazar.cz/olga1 (24.6.2015, 21:06)
Momentálně jsem v Mimici letos už 6 rokem. Nám se tady líbí, je to klidnější rybařská vesnička. Zde je odkaz na video z loňska :

https://www.youtube.com/watch?v=8X2i7X3OZvs

Jinak na pláži je zmrzlina, občerstvení i sprchy. Je tu obchod ,pošta, několik restauraci, malý trh s ovocem, zeleninou. Procházky jsou zde také nádherné, po asfaltce s krásným výhledem na hory , moře i okolí, ale je třeba jít hodně do kopce.

ODPOVĚDĚT
Renata Š. (renjul) ID 338769 (24.6.2015, 15:12)
My byli kousilínek od Mimic - ve vesnici Pisak. Pláže kamínkovité, ale bez ježků a vhodné pro děti, tak jak píše paní dole. Byla to krásná vesnička a myslím i větší než Mimice. Byl tam obchůdek s potravinami, se suvenýry, a 2 - 3 restaurace. Jezdili jsme do Omiše i na Makarskou. Mě se tam líbilo.

ODPOVĚDĚT
Michaela K. (Cidos86) ID 79228 (upraveno 24.6.2015, 15:41)
Hezká vesnička, ale skoro nic tam není. Pláže kamenité (myslím ty malé kamínky), vstup do moře fajn i pro menší děti. Moře hezké, bez ježků a spol. Poblíž Makarská a starobylý Omiš.Ještě doplnění: Restaurace tam jsou (pokud budete chtít, poradím Vám i takovou "míň turistickou" s hezkou atmosférou), na zmrzku se tam dá jít taky. procházky jsou taky problém, protože po pláži se tam dá jít kousek a nahoře je jediná cesta po silnici.Obchod tam je taky. Záleží, co hledáte. Nám se tam líbilo, ubytování bylo krásné pod., ale vítala jsem to oživení v Omiši apod...Na druhou stranu třeb pláže na Makarské mi připadají moc nacpané a je to zas už po mě rušné až moc, tady byl daleko větší klid.

ODPOVĚDĚT
Petra K. (petula *) ID 89641, mimibazar.cz/petulakovarikova (21.7.2015, 17:24)
Dobrý den, jedeme letos do Mimic, můžete mi prosím poradit tu restauraci, o které píšete? Děkuji Petra

ODPOVĚDĚT