Svatební dar - něco netradičního, osobního
Nemáte prosím někdo tip na svatební dar? Peníze ne :-) . Ráda bych něco osobního. Napadlo mě něco jako povlečení s monogramem nebo jménem nebo tak něco. Budeme posílat poštou, takže žádné jídlo a tak :-). Děkuji za tipy.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Veronika M. (daxinek) ID 146265, mimibazar.cz/daxinek (17.4.2015, 15:34)
My jsme dostali ručně ukovaný čtyřlístek s podkovičkou. Netradiční a velmi se nám to oběma líbilo. (F) Máme totiž ručně kovanou postel a komodu v ložnici, což netušili jak se trefili. ,-)

ODPOVĚDĚT
Dada H. (quadka) ID 318533, mimibazar.cz/quadka (16.4.2015, 22:12)
my jsme dostali smaltovanou tabulku s ochranným andílkem a našimi jmeny a datumem. da se pridelat na dům, povesit doma. prislo mi to nejoriginalnejsi, bylo to pry objednano z fleru. pohledejte tam. tak jsem to nasla http://www.fler.cz/parez-smalt ale nejspis delaji na zakazku

ODPOVĚDĚT
Nikola B. (nikibureska) ID 316965, mimibazar.cz/nikibureska (16.4.2015, 20:38)
Jedněm kamarádům jsme dávali obraz, nakreslený podel jejich společné fotky a druhým trička, kde byly Sýkorky a datum svatby, jsmenují se Sýkorovi (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina M. (jujatko) ID 31191, mimibazar.cz/jujatko (17.4.2015, 13:21)
Děkuji. Obraz mě taky napadl - ale musela bych vzít nějakou fotku z jejího FB a mám pocit, že už obraz (portrét) mají. Tak jdu hledat dále. Ty trička jsou fajn, ale bohužel příjmení mají neutrální :-(

ODPOVĚDĚT
Petra G. (sketka) ID 227296, mimibazar.cz/sketka (16.4.2015, 20:38)
před třemi roky se vdávala moje sestra, mají všechno, chtěla jsem taky něco osobního a takovou věc, která jim vždy připomene ten den a aby šlo vidět z toho dárku, že mi na ní záleží a nechtěla jsem jí darovat to co dostane od většiny lidí, tady na mmb jsem našla paní (bohužel už nevím která to byla) udělala mi přímo barvami na sklo obrázek z jejich podobiznou (ségru ve svatebním a ženicha, brali se na Mauriciu), byla tam pláž, datum a místo, navíc jsem koupila taky tady na mmb bílou keramickou sadu na kafíčko, konvice a dva šálky a na nich taky byly jejich jména, na konvici od obou a každý hrníček se jménem jednoho z nich.. do dneška to mají vystavené a moc se jim to líbí |:o) tak at dobře vyberete!!

ODPOVĚDĚT