| eva p. (evicela) ID 205626 (19.11.2012, 8:50) |
šlehačka to asi byla ale uvařená, já dělám , šlehačku přivedu pod bod varu, přidám trošku cukru, kakao, můžete i ořechy, do druhého dne do ledničky, a pak vyšlehat na krém, je to pak mnohem pevnější než ze šlehačky nevařené, zkuste
ODPOVĚDĚT |
| Kateřina M. (jujatko) ID 31191, mimibazar.cz/jujatko (19.11.2012, 9:18) |
A to šleháte i s ořechama? A cukr a kakao přidáte do té horké směsi? A jak dlouho ten krém vydrží?
ODPOVĚDĚT |
| Mirka J. (Mirri1) ID 293514, mimibazar.cz/mirri1 (19.11.2012, 9:15) |
Mohu se prosím zeptat, jak dlouho krém v cukroví vydrží? Asi hloupá otázka, ale s pečením začínám
ODPOVĚDĚT |