Koupený kvásek
Přinesla jsem si z pekárny 200g kvásku (tuhý, zabalený ve folii), poraďte mi prosím jako úplnému deb.., co teď s ním krok za krokem, abych mohla upéct chleba a jak kvásek uchovat i na příští pečení. Děkuji :-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Dita H. (ditahl) ID 61786 (25.3.2015, 21:03)
http://www.cuketka.cz/?p=11261

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (25.3.2015, 20:41)
http://www.maskrtnica.cz/jak-na-prvni-domaci-chleba/

ODPOVĚDĚT
Jiřina B. (buci13) ID 321683 (25.3.2015, 19:22)
Také používám tento z pekárny. Naředím ho vlažnou vodou na řídké těsto, chvíli nechám a pak peču. Naředěný můžete uchovat i v lednici.

ODPOVĚDĚT
Jitka P. (jav) ID 143247 (25.3.2015, 19:21)
nevím jak to vypadá, ale asi bych ho rozdrobila do vyšší mísy, přidala vlažnou vodu a mouku a snažila se rozmíchat na těstíčko, asi tuhé ani tekuté. Zakryla utěrkou a nechala stát na lince. Pokud se začne zvětšovat, tak máte vyhráno...žijete!!

ODPOVĚDĚT
Alena V. (Elinqa) ID 61068, mimibazar.cz/elinqa (25.3.2015, 19:07)
Nevím, jak vypadá, dělám si vlastní, ale možná pomůže postup: http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=87218&user=61068 mrkněte

ODPOVĚDĚT