POMOC! POTŘEBUJI PROSÍM RADU!!!
Holky, prosím Vás, možná máte některá zkušenost s odmítnutím zboží u dopravce a nepřevzítí zboží, viz komentář...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Pavlína N. (pajjakk) ID 102030, mimibazar.cz/pajjakk (21.12.2013, 11:52)
Já jsem na mall objednávala před měsícem sušičku a objednala jsem si k tomu expres dovoz do druhého dne za 399,-, páč jsme pak odjížděli. Druhý den mi dopravce napsal, že ho doručí v pondělí (měl dojít v pátek), tak jsem volala na mall, ať si to vyřídí s dopravcem, že nedodržel expres dopravu a oni mi řekli, ať to zkusím u nich, ale že oni nic zařizovat nebudou a že ať si pak těch 399 reklamujeme. Tak jsem zavolala dopravci a oni mi řekli, že na mall mají bordel pořád, že sice mají v papírech, že mají sušičku mít, ale mall že jí ještě nevyexpedoval. Takže chyba na mall. Okamžitě jsem mailem zrušila objednávku a už jsem se o to nestarala. Jako důvod jsem uvedla, že nedodrželi termín. Mall mi může políbit podrážku. Stalo se mi u tohle už podruhé a více na ně prdím..

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (21.12.2013, 14:20)
Pavlínko, děkuji za reakci. Ale Vám právě zboží nevyexpedovali a nepředali dopravci, mně právě už ano :-S. Jak jsem psala, mají ode mne dva maily, kde jsem objednávku zrušila, ale asi jsem nedošla ještě na řadu, aby mi můj mail vyřídili :-@, takže to vyslali. Ale maily mám, vše jim přišlo ode mne spíš, než mě kontaktovali oni, že už zboží zasílají, tak možná by se to dalo nějak vyřešit. Jen se bojím, abych neplatila nějaké penále, buď dopravci a nebo Mall *-) *-) *-). Děkuji (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Pavlína N. (pajjakk) ID 102030, mimibazar.cz/pajjakk (21.12.2013, 14:44)
Já tím chtěla vlastně říct, že i když vám řekli, že zboží má dopravce, nemusí to být fyzicky pravda - jako v našem případě. Objednávku jste zrušila a že jste nepřišla na řadu, to už není vaše věc. Jde o datum, kdy jste vy jim zrušení objednávky poslala. Takže žádné poplatky ani balné, poštovné, cokoli neplaťte.
Před Vánoci se nestresujte, bude to ok (L)

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (21.12.2013, 15:19)
Já vím, jste hodná, děkuji, ale je fakt, že si z toho dělám hlavu :-|. Nechce se mi hlavně přes svátky řešit nějaké vracení a čekání na peníze atd. a taky samozřejmě platit navíc za poštovné. Už jenom kolik budu platit za účet na jejich zákaznickou linku, tam jsem volala několikrát...
Jinak, včera ráno mi Mall napsal dvě sms, jak jsem psala a v té druhé bylo, že zboží předali dopravci, taky jsem si říkala, že kdoví, jestli je to vůbec pravda, jenže kolem 14:00h. mi napsali i z DPD, že převzali zásilku z Mall a že mi ji přivezou další pracovní den, tedy v pondělí.
Asi to udělám ale tak, že dopravci povím, že jsem zboží ve středu zrušila, tedy dřív, než z Mall dali vědět dopravci, ať si přijedou pro zboží a tudíž ho už nechci.
A pak uvidím, co bude dál... :^) :^) :^)
Děkuji a mějte se hezky (kolednici) (banky) (andel) (darecek)

ODPOVĚDĚT
vladimíra v. (valčena) ID 73754, mimibazar.cz/valcena (20.12.2013, 22:15)
já budu vracet balík české poště v pondělí.Dnes mě přišla sms že mě dojde dobírka a já i nic neobědnala :( (N)

ODPOVĚDĚT
Martina K. (woofer) ID 166052 (21.12.2013, 15:50)
Tak to já zase objednala,balík v pořádku českou poštou doručen a asi za 2 hodinky mi přišla sms,že mi ho budou doručovat ,-)

ODPOVĚDĚT
Petra Š. (petrasafr) ID 146547, mimibazar.cz/petrasafr (20.12.2013, 22:13)
Nevím, jak to na Mall.cz teď chodí, ale chaos tam mají dobrý. Já jsem objednávala Play station, jenže jim pořád padaly stránky, nikdy se objednávka nepotvrdila atd. Objednávala jsem tedy celkem třikrát, až poslední objednávka se dokončila, přišlo potvrzení do mailu. Za tři dny byl balík na poště a za další dva dny byly na poště další dva stejné play stationy - i když jsem na ně neměla potvrzení objednávky a nic. Nikoho nenapadlo zavolat, jestli opravdu jsem objednávala tři stejné play stationy za skoro 8 tisíc *-) *-) *-)
Navíc mi od té doby chodí několikrát denně z Mall.cz SMS, že zboží z objednávky xy nebylo možné vyexpedovat a hned za minutu po tom přijde, že zboží z objednávky xy bylo předáno dopravci ... ale já mám ten konkrétní balík z té konkrétní uvedené objednávky už skoro 14 dní doma. 8-|

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (20.12.2013, 22:51)
Přesně!!! i mně to takto stále posílají..., např.dnes ráno v 7 hodin mi došla sms od Mall.cz, ať se nezlobím, ale zboží mi nebude dnes doručeno a za dalších 10 minut mi zaslaly, že mi bude zboží zasláno další pracovní den a nebo, že mi zboží dojde 6.ledna a na druhý den mail, že je zboží vyexpedováno..., no chaos... *-) *-) *-). Ale myslím si, že by mohl řidič, který mi zboží přiveze něco o tom vědět, jestli ho můžu odmítnou a vrátit zpět :^) :^) :^)

ODPOVĚDĚT
Sabina V. (bluezuu) ID 317012 (21.12.2013, 10:32)
balík bych nepřebrala, pokudby po vás chtěli uhradit poštovné a balne, pakbych jim přeposlala ty emaily, zezboží odmítáte z duvodu dodani až po novem roce blablabla (F)

ODPOVĚDĚT
Andrea M. (stepamata) ID 279182, mimibazar.cz/stepamata (20.12.2013, 21:59)
Nevím teda jak je to s odmítnutím balíku, každopádně jsem chtěla jen napsat, že balík by měli doručit už zítra nebo v pondělí, takže do vánoc by se to mělo stihnout-samozřejmě pokud jste nesháněla náhradní dárek. Dnes jsem přebírala balík sousedovy od této společnosti a dopravce říkal, že toho mají hodně a budou jezdit i v sobotu i v pondělí. (hello)

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (20.12.2013, 22:41)
Andrejko díky. No samozřejmě, že jsem náhradní dárek objednala jinde, když mi napsali, že mi ho zašlou až 6. ledna, už ho mám i doma. Myslím, že by se to stihlo, ale neměli mi napsat, že zboží bude zasláno až po tom Novém roce, to mě vyděsilo ,-) a hned jsem hledala jinšího dodavatele. Nevím tedy, co mám dělat, bojím se, abych neměla nějaký postih *-). Nechce se mi "vyhazovat" 2x peníze za poštovné, ach jo :-|. Proto jsem vznesla tady tento dotaz, že by mohl mít někdo s tímto zkušenost a poradit mi. (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Andrea M. (stepamata) ID 279182, mimibazar.cz/stepamata (20.12.2013, 23:17)
Jasně, to chápu. Taky jsme jednou objednávali v Mall a musím teda říct, že expedovali do druhého dne, po týdnu balík nikde...tak jsme psali mail, že u přepravní společnosti nám pořád ukazuje sledování zásilek, že taková zásilka není v jejich systému...z Mall automatický mail o odpovědi, že odpoví až se dostaneme na řadu. Odpověď asi do 3 dnů, že se balík ztratil, tak ať pošleme číslo účtu, že nám vrátí peníze. Očekávala bych, že po zaslání čísla účtu napíšou, že o.k. číslo máme a zašleme do tolikátého a tolikátého. Tak jsme čekali dalších 14 dnů, pak peníze přišly, ale moc se mi tento přístup nelíbil.
Jo a mimochodem ztratil se bazén, krabice jak kráva, tak nevím, jak se to mohlo stát.

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (21.12.2013, 14:24)
,-) ,-) ,-)jejda..., nu asi to bude moje poslední objednávka u nich. Právě toho se bojím, teď balík převezmu, zaplatím za něj peníze a kdoví, kdy mi Mall zpět zašle peníze na účet, když tam mají takový b@rdel +o(

ODPOVĚDĚT
Andrea K. (dudney) ID 81502, mimibazar.cz/elizabethb (20.12.2013, 21:52)
Doufám,že nějak nematu,ale pokud nepřevezmete objed.zboží ma eshop pravo po Vas chtit poplatky spojené s balením a dopravou.je pry lepší převzít a ve 14denní lhůtě vrátit.přijdete o poštovné.jinak by jste vše měla pročíst v obch.podm.na mallu.

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (20.12.2013, 22:44)
No, pokud budou chtít po mně "jenom" poplatek za balení a dopravu, tak mi to vyjde líp, než to převzít a zaplatit za dopavu a pak to zasílat zpět + další doprava a čekat, až mi zašlou zpět peníze na účet...a nevím nevím, při tom chaosu, jaký tam mají se bojím, aby mi je vůbec poslaly zpět *-) *-) *-)

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (20.12.2013, 21:30)
Potřebuji prosím Vás poradit, objednávala jsem si v úterý zboží u MALL.CZ, u zboží bylo napsáno, že ho dodají do Vánoc, tak jsem si ho objednala, další den mi napsali, že se omlouvají, ale předpokládaný datum doručení bude 6.1.2014. S tím jsem samozřejmě nesouhlasila, protože má být jako vánoční dárek a tentýž den jsem jim odeslala dva maily (jeden na objednávky a druhý na reklamace), že objednávku ruším, dovolat jsem se nemohla. Včera mi napsali, že zboží nebylo možné expedovat a dnes mi už napsali, že zboží je předáno dopravci. Tak já tomu už vůbec nerozumím. Chápu, že toho mají hodně. Ale chci se zeptat, nevíte, jestli zboží musím u dopravce DPD převzít? Co když zboží nepřevezmu, nic jsem neplatila, to až při převzetí. Děkuji předem Všem za případné reakce!!! (L) (L) (L).

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (20.12.2013, 21:44)
..Ještě jsem zapomněla dodat, oba mé maily byly přijaty a odeslaly mi, že se mé zprávě budou věnovat v pořadí, ve kterém jim byla zpráva doručena..., ale bohužel to už bude pozdě, když mi mezitím, než dojdu na řadu zboží vyexpedují... *-)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petoos) ID 75364, mimibazar.cz/petoos (20.12.2013, 21:22)
Ano, ale u PPL. Posílala jsem kolo, bylo celé zabalené, jen spodek kol nebyl v krabici, ale obalen ve folii. Řidič mně ho nevzal, že není celé v krabici. Podruhé mi nevzal cestovní postýlku, u které byly nožky omotané bublinkovou folií a igelitovou fólií. V obou případech jsem odnesla na poštu, vzali bez problémů a za nižší cenu. Na českou poštu sice nadávám, ale za tohle mají u mě plus. Tak jak jsem u PPL posílala poměrně často, od té doby jsem jim nesvěřila ani jeden balík. (tudledudle) (G)

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (20.12.2013, 21:36)
Děkuji za reakci. Ale Vy jste odesílala zboží soukromě, nejste firma, nevím, jestli to právě MALL. CZ nebo Ti dopravci DPD nemají nějak posichrované, že zboží musím přijmout, tedy za něho zaplatit a pak do 14ti dnů můžu zboží vrátit bez udání důvodu. Samozřejmě, že pro mě by bylo jednodušší a nic by mě to nestálo ho vůbec nepřijmout. Ale i tak děkuji (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Petra M. (petoos) ID 75364, mimibazar.cz/petoos (20.12.2013, 21:39)
Aha, pochopila jsem to jinak. Byla jsem rychlejší než Váš komentář. Omlouvám se.
(F)

ODPOVĚDĚT
Kateřina C. (katusena) ID 409220 (20.12.2013, 21:42)
Peťko nic se neděje, než jsem to "sesmolila", tak jste mi už odeslala ,-) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT