Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (29.11.2013, 20:57) |
Je tak možné nechat pomalu veškeré kynuté věci - díky procesům v těstě se pak zlepší výživová hodnota a kvalita těsta ( bude nadýchanější a křupavější).
ODPOVĚDĚT |
| | Pavlína F. (anilvap2) ID 126004, mimibazar.cz/anilvap2 (29.11.2013, 21:27) |
Já zatím vyzkoušela mléčné houstičky a byly výborné. Nadýchané, jak peřina. Tak mě napadlo udělat takhle vánočku. Takže ji mohu udělat z receptu, který jsem používala při kynutí v teple, pak ji smotat a dát ji na noc do lednice a ráno upéct? Možná se ptám jako trdlo, ale nerada bych pak vyhodila těsto do koše. Nemám s kynutým těstem moc zkušenosti.
ODPOVĚDĚT |
| | | Zdena l. (žabada) ID 132621 (30.11.2013, 9:03) |
Nechte kynout jen neupletené těsto, i v lednici by Vám mohla překynout a při pečení by spadla
ODPOVĚDĚT |
| | Monika S. (yrral) ID 97945, mimibazar.cz/yrral (29.11.2013, 23:07) |
Prosím hodte odkaz na recepet , chtěla bych udělat něco vyzkoušeného mám ráda ty z lídla jsou tomu podobné? moc děkuju
ODPOVĚDĚT |
| | | | Pavlína F. (anilvap2) ID 126004, mimibazar.cz/anilvap2 (30.11.2013, 9:52) |
Odakz http://www.laskominyodmaryny.cz/2012/12/mlecne-brusinkove-bulky.html Přidávám do nich ještě 2 - 3 lžíce sušeného mléka. Ale musím Vás zklamat, mléčným houstičkám z obchodu chuťově podobné nejsou .
ODPOVĚDĚT |