Skřípnutý sval?
Ahoj, při cvičení (cvičím posilování na bříško, v leže kdy se dají lokty pod hlavu a zvedá se k trupu) se mi poslední dobou pokaždé stane, že se nějak blbě hnu a asi se mi skřípne sval nebo co, u ramena. Vždy jen pravé. Více k monetu
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jana P. (pasky) ID 187986, mimibazar.cz/pasky (5.6.2013, 21:33)
Hlavně musíte hodně stáhnout to břicho. Jakmile při lehsedech bolí záda, či za krkem, znamená to, že nedokonale zpěvňujete břišní svaly a rvete to jinak a to je špatně. Ruce přes prsa a nebo klidně podél těla zvednout cca 10 cm nad podložku a ani nemusíte makat lehsedy, stačí dát si Pilatesovu stovku. Řekla bych, že je to účinnější a hlavně bezpečnější cvičení. (hello)

ODPOVĚDĚT
Petra S. (PetraSad.) ID 146281 (5.6.2013, 21:24)
Radeji si davejte ruce krizem na prsa a bradu tlacte dolu.Spatne drzite hlavu a pritom si skripnete krcni sval.Opatrne (Y)

ODPOVĚDĚT
Barbora Š. (Atherlian) ID 452471 (5.6.2013, 20:42)
Bolí to tak, že skoro nemůžu pohnout rukou. Po pár minutách to přejde, ale rameno bolí stále. Snažím se to protahovat, ale stává se mi to teď každý den. Až do krku mě to vystřeluje a dolů do ruky. Nevíte co proti tomu? Nebo co by to mohlo být? Jestli to je fakt jen svalík? Děkuji za rady!

ODPOVĚDĚT