| Veronika S. (verusuvi) ID 395497, mimibazar.cz/verusuvi (23.9.2012, 19:03) |
Zdravím, dělala jsem fondán nedávno- poprve, právě že jsem se těšila, jak to bude pěkné na potahování dortů, ale nevyšlo to. Cukr jsem uvařila správně, měla jsem pocit, že dodržuji postup i všechno dávkování, ale rozhodně to nebyla konzistence na potahování.. ještě že jsem to měla určené na větrníky, uvařla jsem kulér a větrníčky byly dokonalé.. a po netu jsem našla několik "zaručených" receptů, ale doteď mi není jasné, kde jsem udělala chybu. Dejte vědět, jak dopadnete!
ODPOVĚDĚT |
| | Naďa h. (kulicka25) ID 97229 (23.9.2012, 20:04) |
měly by se jen spojit všechny ingredience ,nevařit.
ODPOVĚDĚT |
| | | Veronika S. (verusuvi) ID 395497, mimibazar.cz/verusuvi (24.9.2012, 14:43) |
Ne ne, opravdu se to vaří! Cukr s vodou, musíte vařit správný poměr a správně dlouho- "na bublinu". Tenhle recept je super i s návodem http://varecha.pravda.sk/recepty/fondant-poleva-fotorecept/23976-recept.html
ODPOVĚDĚT |