GRAFICKÝ STYL "HISTORICKÁ FOTOGRAFIE" I.
Scrapbooky jsou roztomilé a když máme do nich málo pěkných fotek, nebo Scrap-book doslova kazí nevhodná fotka portrétu, ať už světlem, pozadím, neladícím oblečením nebo se někdo stydí, sám sobě nelíbí fotorealisticky, tak si hrajeme přímo s portréty.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Monika M. (Fotonka) ID 342779, mimibazar.cz/Fotonka (17.7.2011, 0:37)
Milá Evo, děkuji Vám za pochvalu, od profesionálky o to cennější. A také za Vaší rychlost, ani jsem to ještě nestačila zkontrolovat po vložení.
Tyto fotografie ovšem nejsou rodinné fotografie a nejsou to ani koláže a do scrapbook svým způsobem plně patří, jen se stalo nedopatření, že jsem k nim dala omylem jiný popisek od jiných fotek, co hned napravím. Práci Vám tím snad neberu, jen tím chci ukázat, že i s fotorealistickými portréty dětí právě ve Scrapbook!!! se dá také pracovat umělecky, nebo třeba jen sladit s použitými náměty Scrapbook. Jestli i po mé opravě textu budete proti, klidně mi napište, vítám každý osobní a slušný názor! Děkuji a zdravím Monika

ODPOVĚDĚT
Eva S. (Evásek.cz) ID 74048, mimibazar.cz/evasek22 (17.7.2011, 0:11)
Máte to moc pěkné, ale nejedná se o scrapbook, tak by bylo fajn, kdybyste si tyto koláže dala do rodinných fotek, děkuji (L)

ODPOVĚDĚT