Drožďová pomazánka
Určitě se najde spousta lidí,kterým chutná. Ráda bych jí vyzkoušele,ale jaksi si netroufnu. V receptech píšou,že se opéká tak dlouho,dokud nezačne voně. Jak voní,droždím?A jak chutná? Je to podobné droždí?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 1 komentář
eva p. (evicela) ID 205626 (10.6.2011, 21:43)
(hello) já ji mám moc ráda a dělám tak že na másle osmažím cibuli na to dám kostku droždí a míchám, napřed to zřídne a potom pomalu začíná houstnout,stále míchám a až směs začne po okrajích hnědnout a trochu to voní po mase přidám 2 vejce a míchám až se vejce srazí, osolím , opepřím posypu pažitkou a baštím.Je výborná, zkuste (F)

ODPOVĚDĚT