Jak udělat křupavé musli?
Nevíte jak udělat křupavé musli aniž by se musel použít med,cukr,kondenované mléko.... Prostě aby vyhovovali jídelníčku na hubnutí a byly křupavé a ne takové mdlé jako když si koupím ovesné vločky? To je jako když koušu mouku. je v tom nějaký fígl?
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Andrea V. (ajinav) ID 119096 (25.5.2011, 14:19)
je pravda,že na větší množství se ten med ztratí. Zkusím spočítat KJ :-p

ODPOVĚDĚT
Barbora G. (NATUSEN) ID 50976, mimibazar.cz/Natusen (25.5.2011, 13:37)
Při hubnutí si trochu medu dát můžete, jen smíchat s medem a zapéct v troubě (Y)

ODPOVĚDĚT
Zuzana M. (ZuzaM) ID 37334, mimibazar.cz/zuzam (25.5.2011, 11:40)
Můžete to zkusit opražit na sucho na pánvi, ale tu chuť tam dělá právě ten med, kondenzované mléko, máslo nebo cukr.

ODPOVĚDĚT
Marie H. (majulenka) ID 33153 (25.5.2011, 11:26)
já když dělám vločky (dávám je místo oříšků kvůli dcerky), tak na másle a s troškou cukru, obávám se, že bez něčeho takového to asi neuděláte..... *-)

ODPOVĚDĚT