i na oploceném pozemku není vaše dítě v bezpečí
Koho by to napadlo,jedete na chatu užívat tepla a pak se na oploceném pozemku vynoří pes a stanese vašemu děťátku toto.a majitel?Při výslechu kriminálkou řekl:...já spolupracuji,jsem záchranář,o nic..
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 9 komentářů
Petra Soukupová Elischerová (mmina7) ID 35865, mimibazar.cz/mmina7 (28.12.2007, 0:57)
Náhodou jsem na vás natrefila,měla jsem kokřici 5 let starou a 8 měs holčičku obě dvě jsem rozmazlovala a věnovala se jí aby neměla pocit,že jsem ji odstrčila hned po porodu 3 den jsem ji dala malou očuchat a olízat spali spolu v posteli a najednou se jí zakousla v 8 měs. do obličeje.Málem jsem ji zabila má ji sestřenice a mě pes nesmí do bytu :'( :'( :'( (6) (6)neměla důvod to udělat opravdu měla vše naštěstí se nic nestalo jen otisk zubu ale chápu vás a přeji vám aby se to nikdy neopakovalo. (L)

ODPOVĚDĚT
Sylva L. (carodejka71) ID 2359 (22.8.2006, 9:13)
Právě jsem narazila na fotky Vaší malé.Náš 3letý Davídek kouká a říká,,,Maminko, holčička má bebinko, musím pofoukat a dát pusinku..." a začal foukat na obrazovku a posílat pusinky.....jedno velké pofoukání a velkou pusu Vaší malé!!!!
Nevím, co říct.Je mi malé moc líto.Velkou pusu (K) Sylva a prcci

ODPOVĚDĚT
Zdeňka M. (activa) ID 9064, mimibazar.cz/activa (19.8.2006, 16:33)
Chudinka malá!!!
Hlavní je, že to nedopadlo hůř...
Přeji brzké uzdravení a bez následků, jak po fyzické tak i po psychické stránce.
Zdeňka

ODPOVĚDĚT
Milada K. (komin) ID 10470, mimibazar.cz/komin (19.8.2006, 16:41)
Prvně jste v šoku a říkáte si ne,ne,proč?! Pak máte výčitky, měli jsem to či ono, kdyby....atd. a pak si říkáte ještě že tak, ještě že očičko je vpořádku (ťuk,ťuk) a že nebyla pokousaná přímo v obličeji... Představa, že by malá spadla obličejem nahoru (naštěstí upadla obráceně-obličejem dolů), potom jak se na ni vrhl........ (U) nebo že bych tam vůbec nestála... (U) A vůbec... i to, že má na zátylku stopy po zubech, stačilo o centimetr niž a silnější kousnutí.... Ne, ne.....bože

ODPOVĚDĚT
Petra H. (petra2) ID 94, mimibazar.cz/petra2 (22.8.2006, 9:57)
Miladko, čtu a koukám na vaše fotky a jsem z toho úplně vyřízená!!!! Moji neteř taky kdysi pokousal pes, docela podobně jako tu vaši princeznu. Úplně mě buší srdce....jak říká můj manžel....můžeš se snažit sebe víc, můžeš se starat sebe líp, ale všechno neovlivníš.....prostě musí mít děti v životě hodně štěstíčka, aby vše vždycky dobře dopadlo a to přeji i Vám!!!
Petra

ODPOVĚDĚT
Michala F. (misuuu5) ID 8296, mimibazar.cz/misuuu5 (22.8.2006, 9:27)
Chudinka maliná, posíláme moc pusinek a ať už jí nic nebolí!!!! (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (Bzukova) ID 10901, mimibazar.cz/bzukova (19.8.2006, 15:36)
Je mi to strašně líto. A ač pejskařka tak říkám "psa utratit". Ten pes za to jak se chová nemůže (podle popisu jak žije je jasné, že na vině je majitel, přesněji on je vždy na vině majitel), každý pes potřebuje péči a zabavit a "udřít" a ne být věky věků uvázaný bez kontaktu s lidmi. Bohužel pak se s takového psa stane asociál, který když se náhodou "urve ze řetězu" je nebezpečný pro široké daleké okolí.

Doufám, že malá bude v pořádku a nebude mít následky (Y) Posílám jí (K) (K) (K) pro uzdravení :-)

A buďte statečný a dotáhněte to s policií do konce, takoví lidi psa mít nemají a neberte vůbec ohledy na řeči, že ho mají pro postiženou dceru. To je totiž sice hezký, ale musí se o něj umět postarat a zajistit aby byl pes normální, zvladatelný a bezkonfliktní 8o|

Tohle mi tedy dneska pěkně hnulo žlučí.

ODPOVĚDĚT
Milada K. (komin) ID 10470, mimibazar.cz/komin (19.8.2006, 16:34)
Zuzi, i já mám ráda pejsky a také jednoho vlastním, avšak jsem viděla jak tento pes bez podnětu napadl malou a to přeci není normální...tudíž i já bych chtěla-chci aby pes byl utracen. Ať mám svého psa seberaději,kdyby on napadl někoho bezdůvodně, sama bych jej utratila neboť bych se bála že se stane další neštěstí (asi bych se ani na něj nemohla podívat ani jej pohladit)... a co se týká majitele,tak jak píšete vzhledem k tomu že jsme viděli jak je pes stále uvázaný bez kontaktu majitele apod.,bez lásky,zkrátka jen tak uvázaný na 1,5m šňůře ve vlastních výkalech,tak co z takového psa pak má být?! Jen oni jako majitelé jsou na vině,takový lidé nemají mít žádného psa. Psa proklínám,chci jeho utracení, ale jen majitelé můžou zato co se stalo,jaký pes je a ti by zasloužili.

ODPOVĚDĚT
Zuzana K. (Bzukova) ID 10901, mimibazar.cz/bzukova (19.8.2006, 18:13)
souhlasím, je to otřesné. Dokud jsem neměla dcerku tak bych za svého psa dala ruku do ohně, že by neublížil. Neměl by, je testovaný a i přezkoušený canisterapeutický pes, přesto bych si nikdy netroufla ho nechat s Terkou samotnýho nebo ho pustit k dětem, k lidem kteří o to nestojí. Protože člověk nikdy neví a to si troufám říct, že mám psa opravdu zmáknutýho. Někdy fakt někteří majitelé nepoužívají hlavu a mozek v ní :-S Pokud by pes prošel výchovou pro nevidomé tak za a) takoví pes bývá zas a znovu přezkušován a za b) smí být držen jen za určitých podmínek (alespoň co mám zkušenost s Pomocnými tlapkami) Ten člověk kecá, pořídil někde psa a teď se vymlouvá. POkud psa nechce dát utratit, tak ať ho alespoň dá na převýchovu, zkusit třeba může pana Desenského. Několik mích kamarádek s ním má osobní zkušenost a pomohl jim odbourat některé nežádoucí projevy u jejich psů.

Hlavně, že malá bude (Y) a na pejsky snad nezanevře :-)

ODPOVĚDĚT