den po zašití - při celkové narkóze po NAPADENÍ
Takto vypadá naše malá kočička po zákroku....
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Alica V. (alica31) ID 4749 (19.11.2008, 17:01)
Je mi to veľmi ľúto, čo sa Vám stalo, ja stále počúvam maďarské rádio - no, a hlavne tam sa to často stane, že pes "ZOŽERE!" malé dieťa! Neuveriteľné!!! Dobre, že ste sa nepochodili horšie. Prajem Vám, aby sa Vaša malá dcéra z toho na stopro dostalo.
Majte sa krásne!!! A toho psa by som hneď zabila!
Alica

ODPOVĚDĚT
Šárka Š. (sara 1) ID 36355 (10.9.2008, 13:38)
CHUDÁČEK MALIČKEJ,JÁ BYCH UMLÁTILA NE PSA,ALE MAJITELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POSÍLÁME MOC (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K) (K)

ODPOVĚDĚT
Zuzana N. (Vája.) ID 13808, mimibazar.cz/vaja (26.8.2008, 14:53)
Hezky den, dnes jsem se dostala na Vase fotky...nemam slov :'( :'( at uz vasi malinkou potkavaji jen same krasne veci (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jana B. (Juana) ID 43812, mimibazar.cz/juana (28.5.2008, 1:53)
Milá Miládko a rodinko (F) (F) (F), vidíte, jak dlouho jsem na Vašich stránkách ... pláču ..... - ani slovy nedokážu vyjádřit jak s Vámi všemi a hlavně s malou soucítím ... Přeji Vám všem, abyste se s tou zlou zkušeností dokázali vyrovnat, hlavně Kristýnka ve svém nitru (L), pohlaďte ji za mě - šmudlínka. Už to bude druhý rok, jak to vypadá dnes s tím sousedem a jeho psem? Dosáhli jste něčeho? Koukala jsem i na malého Domaska - máte moc krásné dětičky a vůbec jste pěkná rodinka. Přeji Vám za celou naši rodinku, abyste se měli moc a moc rádi, taková zkušenost rodinu ještě více upevní ... Sama mám děti (5) a tyto, v poslední době, stále častější útoky psy se mě dotýkají. Žel, žijeme ve světě plném lhostejnosti a podlosti, v kritických časech , s nimiž je opravdu těžké se vyrovnat ...Je moc dobře, že jste o tom napsala!!! Myslíme na Vás a přejeme hodně lásky, porozumění, bezpečný přístav - domov pro děti. Jana s Tadeáškem, Karličkou, Klárkou, Robinem, Mildou a taťkou Richardem (L)

ODPOVĚDĚT
Hanka V. (vackulka) ID 68219 (21.1.2008, 22:30)
Dobrý den,
doufám, že Vám moc nepřipomenu ten osudný den. Kamarádka mi poslala fotky Vaší berušky, moc jí přeju ať si na tu hrůznou situaci už nikdy nevzpomene, a ať Vás má vždy tak blízko, jak jen to půjde, abyste jí vždy mohli chránit. Mě vždycky fascinují řeči " on je hodnej on neublíží " a pak se stanou taková neštěstí. Nenechte to jen tak, určitě se braňte, aby už nemohl nikdy nikomu ublížit. Moc Vám přeju už jen to nej, nej. (L) (L) (L)
Vaše princezna je moc krásná a ty jizvičky se brzo ztratí (X) [A] (L)

ODPOVĚDĚT