Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Třípatrový svatební dort hortenzie + logo tanečního páru

Třípatrový svatební dort hortenzie + logo tanečního…

Potřebné ingredience

Korpus 31 cm čokoládový + čokoládový krém a višně v gelu. Korpus 23 cm red velvet + mascarpone krém + jahody. Korpus 18cm světlý + vanilkový krém + borůvková marmeláda a borůvky. K2+WI, hortenzie smartflex flower, logo tanečního páru dle svatebního oznámení, řezáno plotrem. Váha 12,5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
KARBANÁTKY Z KUSKUSU

KARBANÁTKY Z KUSKUSU

Potřebné ingredience

kuskus, 100g šunky, 100g Eidamu, 3 vejce, sůl, cibule

Postup přípravy

kuskus uvaříš v osolené vodě ( v uvařeném stavu jsem ho měla cca 2 a půl hrnku), necháš vychladnout. nakrájíš šunku a cibuli, opečeš na pánvičce, horké přidáš do kuskusu, posypeš…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Karbanátky s hlívou ústřičnou

Karbanátky s hlívou ústřičnou

Potřebné ingredience

500g mletého vepřového masa (měla jsem jen kotletu, maso melu doma), 300g hlívy ústřičné, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžičky červené papriky, 1/2 lžičky kmínu, 1/4 lžičky chilli koření, sůl.

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky a na přepuštěném másle (oleji, másle - čemu kdo dá přednost) necháme zesklovatět, přidáme nakrájenou hlívu, kmín, zasypeme červenou paprikou a lehce…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Vláčná mrkvovo-jablečná bábovka -dortík-podle Kamily

Vláčná mrkvovo-jablečná bábovka -dortík-podle Kamily

Potřebné ingredience

•350g mouky (200g celozrnné špaldové či pšeničné celozrnné a 150g polohrubé) •100g na jemno nastrouhané mrkve •150g na hrubo nastrouhaných jablek i se šťávou •50g mandlových plátků (mohou být i mleté) •1 BIO kypřící prášek do pečiva •100ml studené vody •120ml rostlinného oleje •2 vejce •150 -200g přírodního cukru (část lze nahradit obilným sladem či sirupem, případně stevií atd.) •2 hrsti rozinek •100ml horké vody + rum nebo citronovou šťávu na namočení rozinek •1 vanilkový cukr

Postup přípravy

1.V první řadě si namočte rozinky. Dají se namočit do studené tekutiny, trvá jim ale déle, než nabobtnají. Jelikož se většinou rozhodnu z minuty na minutu, že něco upeču, zalévám…

Zobrazit více...

Kategorie