Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
***NAROZENINOVÝ s lízátky***

***NAROZENINOVÝ s lízátky***

Potřebné ingredience

....tmavý korpus s malinovým krémem + čerstvé maliny....potřeno bílkovým krémem + lízátka s marcipánem a čokoládou

DORTY
Magnolie

Magnolie

Potřebné ingredience

spodní patro: sachr korpus, pařížský krém, višně; horní patro: světlý korpus, karamelový krém, broskve; smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
DORTY
Ňadra

Ňadra

Potřebné ingredience

světlý korpus, karamelový krém, broskve, smartflex velvet

Postup přípravy

*

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Drobenkový koláč

Drobenkový koláč

Potřebné ingredience

Drobenka: 110g másla, 50g třtinového cukru, 1 malé vejce, 250g špaldové mouky, 1/2 PP. Náplň: 250g tvarohu, 1 vejce, 100g jogurtu, 80g cukru, 200g mléka. Ovoce

Postup přípravy

Uděláme drobenku, 3/4 jí nasypeme na plech. Na náplň vše smícháme a nalijeme na drobenku. Poklademe ovocem a posypeme zbytkem drobenky. Pečeme na´170-180°C 45-60min.

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Hovězí se žampiony a sušenými rajčaty

Hovězí se žampiony a sušenými rajčaty

Potřebné ingredience

400g kousků hovězího zadního nebo krku, 2 větvičky rozmarýnu, 70 - 100ml bílého vína, 250-300ml vývaru, 2 lžíce rýžového oleje, asi 300g žampionů, hrst sušených krájených rajčat, sůl, pepř, 2 lžíce hladké mouky, 1 stroužek česneku

Postup přípravy

Maso umyjeme a osušíme. V pytlíku smícháme mouku, sůl a pepř, přidáme maso a zatřeseme, aby se maso obalilo slabou vrstvou. Poté orestujeme na oleji, přidáme čtvrtky žampionů.…

Zobrazit více...
DORTY
s autíčkem

s autíčkem

Potřebné ingredience

piškotový korpus, krém, potah + ozdoby Pasta dama, gelové potravinářské barvy, lentilky

Postup přípravy

klasický kulatý dort

Zobrazit více...
DORTY
s kytičkami a motýly

s kytičkami a motýly

Potřebné ingredience

piškotový korpus, krém, brusinková zavařenina, potah Pasta dama stella, ozdoby smartflex velvet, cukrové ozdoby, gelové a prachové potravinářské barvy

Postup přípravy

dort pro 5 oslavenkyň :-) současně

Zobrazit více...
DORTY
koňácký

koňácký

Potřebné ingredience

piškotový korpus, máslový krém, rybízová marmeláda, potah a ozdoby smartflex velvet, potravinářská fix

Postup přípravy

obrázek kreslený potravinářskou fixou přes vystříhanou šablonu

Zobrazit více...
CUKROVÍ
DVOUBAREVNÁ  VALENTÝNSKÁ SRDÍČKA

DVOUBAREVNÁ VALENTÝNSKÁ SRDÍČKA

Potřebné ingredience

Ingredience na světlé těsto: 250 g hladké mouky, 60 g moučkového cukru, malá špetka soli, 125 g studeného másla, 1 menší vejce. Ingredience na tmavé těsto: 230 g hladké mouky, 20 g tmavého, kvalitního kakaa (neslazeného), 75 g moučkového cukru, malá špetka soli, 125 g studeného másla, 1 menší vejce. Dále potřebujeme nízký plech s pečícím papírem a různé velikosti srdíčkových formiček.

Postup přípravy

Vypracujeme obě těsta, zabalíme do fólie a necháme 30 minut v ledničce.
Těsta postupně vložená mezi dva pečící papíry vyválíme, připravíme srdíčka dle návodu v obrázkové…

Zobrazit více...

Kategorie