BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Vídeňské brambory
Potřebné ingredience
500 g brambor 150 g slaniny 1 velká cibule cca 100 ml smetany na vaření zelená petrželka sůl (popř.) malý kousek másla
Postup přípravy
Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kostky a dáme vařit do osolené vody.
Mezitím nakrájíme na kostičky cibuli, slaninu a posekáme petrželku. Na pánev dáme restovat…
BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
ZAPEČENÉ TĚSTOVINY S BROKOLICÍ
Potřebné ingredience
1 plechovka sterilizované zeleniny (kukuřice, hrášek), 1 brokolice, 1 sáček těstovin, lžíce kečupu, sůl, pepř (nebo Podravka), plátek másla, sýr na posypání, 2 vejce
Postup přípravy
Postavíme si vodu na těstoviny a předehřejeme troubu na cca 200°C. Očistíme si brokolici a natrháme na malé špalíčky. Tu pak spaříme horkou vodou, aby se omyla a trošku změkla.…