Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Pat a Mat

Pat a Mat

Potřebné ingredience

Red velvet, mascarpone jahody, K2 a WI, váha 4kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Krem z kysane smetany a tvarohu

Krem z kysane smetany a tvarohu

Potřebné ingredience

1tvarohrn1 kysana velka smetanarnTrosku kokosu a cukrurn1 pudink vajecny liker s kokosem maji ho ve velkym tescu retroobal

Postup přípravy

Vse smichat a vychladit pak vyslehat....chutna to jako krem ze susenek mila

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Rýže s mletým masem a hlávkovým zelím

Rýže s mletým masem a hlávkovým zelím

Potřebné ingredience

250g rýže, 500g hlávkového zelí, 1 středně velkou cibuli, 2 lžíce másla, 500g mletého masa, 3 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžička kari, sůl + pepř

Postup přípravy

Rýži uvaříme, zelí očistit a nakrájet na nudličky, cibuli na drobno. V hrnci rozpálit lžíci másla a přidat mleté. Opékat dokud se nevytvoří hrudky. Pak přidat zelí i cibuli a…

Zobrazit více...
DORTY
HOBBIT - PÁN PRSTENŮ NA PŘÁNÍ OSLAVENKYNĚ

HOBBIT - PÁN PRSTENŮ NA PŘÁNÍ OSLAVENKYNĚ

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
KRÉMY: tvarohovo-smetanový + smetanovo-mascarponový
KRÉM KARAMELOVÝ: na obmazání celého dortu
FONDÁN: obarvený potravinářskou barvičkou na zeleno
FIGURKY…

Zobrazit více...
DORTY
KRTEČEK S KAMARÁDEM A PRASÁTKO PEPPA A BRÁŠKA TOM

KRTEČEK S KAMARÁDEM A PRASÁTKO PEPPA A BRÁŠKA TOM

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

DORT MEDOVNÍK
KRÉMY: tvarohovo-smetanový + smetanovo-mascarponový
KRÉM KARAMELOVÝ: na obmazání celého dortu
FONDÁN: obarvený potravinářskou barvičkou na zeleno
FIGURKY…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Rychlé tiramisu do sklenice

Rychlé tiramisu do sklenice

Potřebné ingredience

Tvaroh, větší zakysaná smetana, 2 kopcovité PL cukru, vanilkový cukr, balení sušenek, uvařená káva, granko či ovoce na ozdobení

Postup přípravy

Smícháme smetanu s tvarohem a cukrem. Sušenky rychle namočíme v kávě. Klademe do sklenice ve vrstvách. Posypeme grankem či kakaem. Dáme vychladit do lednice přes noc. Můžeme pak…

Zobrazit více...
PIZZY, CHLEBY
ŠVÉDSKÉ PLACKY S OVESNÝMI VLOČKAMI.....převzatý recept ..vyzkoušela jsem a je opravdu dobrý..lze použít místo chleba.

ŠVÉDSKÉ PLACKY S OVESNÝMI VLOČKAMI.....převzatý recept…

Potřebné ingredience

130 g ovecných vloček,1 lžíce medu, 2 lžičky soli15 g másla, 600 ml vařící vody, 50 g droždí, 650 g hl. mouky

Postup přípravy

Do mísy dáme vločky, sůl, med, máslo , zalijeme vařící vodou.Zamícháme a necháme schladnout ( aby byla hmota jen vlažná) Přidáme droždí a mouku a vypracujeme těsto.Necháme…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Ztracené vajíčko na mladém špenátu s Cornies

Ztracené vajíčko na mladém špenátu s Cornies

Potřebné ingredience

RACIO CORNIES kukuřičné s medvědím česnekem, 4 vejce, 200 g baby špenátových listů, svazek medvědího česnek, 50 ml olivového oleje, 2 ks šalotky, sůl, čerstvě pomletý pepř

Postup přípravy

Čerstvé vejce rozbijeme do šálku. Do kastrolku dáme vařit vodu a přidáme do ní ocet. Do hlubší naběračky nabereme trochu horké vody. Rozbité vejce necháme opatrně sklouznout do…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Jednoduchá a rychlá koprovka s chlebíčky

Jednoduchá a rychlá koprovka s chlebíčky

Potřebné ingredience

RACIO Free style kopr a smetana, 500 g hovězího masa, 500 ml hovězího vývaru, 150 ml mléka, 250 ml šlehačkové smetany, 3 ks mrkve, 2 ks petržele, ¼ celeru, 1 cibule, 1 stroužek česneku, svazek čerstvého kopru, petrželová nať, 3 PL másla, 4 PL hladké mouky, 2 ČL krystalového cukr, 2 ČL citrónové šťávyrn2 ks bobkového listu , sůl, celý pepř podle potřeby

Postup přípravy

Hovězí maso umyjeme, ve větším hrnci zalijeme vodou, přidáme celý pepř, bobkový list a vaříme asi 40 minut. Přidáme očištěnou mrkev, petržel, celer, cibuli, česnek a svazeček…

Zobrazit více...
POMALÝ HRNEC
HOVĚZÍ GULÁŠ v PH

HOVĚZÍ GULÁŠ v PH

Potřebné ingredience

3/4 kg hovězího masa, 3 cibule,trochu sádla,papriku, gulášové koření, majoránku,sůl, pepř, kmín, hl. mouku na jíšku

Postup přípravy

Na cibulce orestuji maso. Přidám koření a zapnu na 3,5 hod. high. Nebo na low 7 hod. Půl hodiny před koncem zahustím a nechám dojít.

Zobrazit více...

Kategorie