Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Plecko na pivě s česnekem

Plecko na pivě s česnekem

Potřebné ingredience

plecko-může být samozřejmě i krkovice,kýta...2 cibule,5 stroužků česneku,kmín,sladká paprika,sůl,sádlo,asi decku piva

Postup přípravy

Na sádle osmahneme dohněda na měsíčky nakrájeno ucibuli,přidáme na plátky nasekaný česnek,opečeme,přidáme maso a zprudka opečeme doběla,pak osolíme,přidáme sladkou papriku a celý…

Zobrazit více...
CUKROVÍ
Banánové sušenky jen ze 4 surovin

Banánové sušenky jen ze 4 surovin

Potřebné ingredience

OVESNÉ VLOČKY,MED,BANÁNY,OŘECHY

Postup přípravy

V míse důkladně rozmačkáme banány,přidáme med,přisypeme vločky a ořechy.Zamícháme a pomocí 2 lžic tvoříme hrudky-placky na plech (s pečícím papírem).Pečeme na 170°C cca 20min…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Mrkvová s lučinou

Mrkvová s lučinou

Potřebné ingredience

75g mrkve (1 střední), 1 lučina (62g), sůl, pepř, 1 lžíce zakysané smetany, 1 lžička citrónové šťávy, 1 lžíce sekaných mandlí

Postup přípravy

Mrkev nastrouháme a smícháme se zbytkem. Necháme odležet.

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí křídla (paličky) na  pomerančích a medu

Kuřecí křídla (paličky) na pomerančích a medu

Potřebné ingredience

10 křídel (nebo paliček), 3 lžíce medu, 4 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce octa, sůl, kousek strouhaného zázvoru, 1 stroužek česneku, šťáva z 1 pomeranče, 1 pomeranč na plátky i s kůrou

Postup přípravy

Maso očistíme, omyjeme a u křídel odsekneme konce, maso osolíme. Na marinádu smícháme med, ocet, sójovou omáčku, zázvor, česnek a šťávu z 1 pomeranče. Do marinády naložíme maso…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Alexandra řezy

Alexandra řezy

Potřebné ingredience

150 g ořechů, 8 vajec, 300 g moučk.cukru, meruňková povidla, 2x vanilka, 500 ml mléka, cukr krupice, hladká mouka, zlatý klas dr.Oetker, 300 g másla, 2x prášková šlehačka dr.Oetker

Postup přípravy

První vrstva : Na dno hlubokého plechu dáme papír na který rovnoměrně nasypeme 150gr sekaných ořechů. Dáme zapéct do trouby do hněda, aby chytily tu správnou chuť. Když jsou…

Zobrazit více...

Kategorie