Panenka
Potřebné ingredience
světlý korpus, jahodová marmeláda, pudinkovo máslový krém jahodový, K2 a krajka magic decor
Postup přípravy
Moje v pořadí třetí panenka.
Bojovala jsem s potahovkou, měla jsem jí málo takže byla natenko a trhala se a je to vidět na spodním okraji sukýnky. Chtěla jsem maskovat krajkou,…
DĚTSKÉ MASOVÉ PLACIČKY ALÁ HAMBURGER :-)
Potřebné ingredience
1) LIBOVÉ VEPŘOVÉ NEBO KRŮTÍ MASO (KÝTA, PLECKO, MASO STEHENÍ NEBO I PRSA) 2) VEJCE 3) STROUHANÁ HOUSKA- POKROPENÁ MLÉKEM 4) CIBULKA NAJEMNO NAKRÁJENÁ 5) KOŘENÍ: ČUBRICA- VÝBORNÉ NA MLETÉ MASO, SŮL 6) TROCHU OLEJE 7) PŘÍLOHA- VAŘENÉ NEBO ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY, BRAMB. KAŠE
Postup přípravy
1) MASO UMLÍT NA MAS. MLÝNKŮ
2) PŘIDAT OSTATNÍ SUROVINY
3) PROMÍCHAT
4)TVOŘIT MENŠÍ PLACIČKY- VYS. CCA 5 MM
5) SKLÁDAT VEDLE SEBE DO ZAP. MÍSY
6) LEHCE…
**Zapečené smetanové brambory s bylinkami a sýrem*…
Potřebné ingredience
*oloupané syrové brambory* *jarní cibulka s natí (nebo cibulka bez natě)* *slunečnicový olej* *čerstvá petrželka, celerová nať, libeček, rozmarýn apod.* *sůl* *čerstvě mletý pepř* *vegeta bez glutamanu* *balení kvalitní smetany na šlehání* *sýr na finální zapečení (např.gouda)*
Postup přípravy
1) Nejprve rozpečeme remosku (tedy zapneme prázdnou). Dle počtu strávníků a velikosti remosky okrouháme brambory a nakrájíme na tenoučké plátky. Ty vsypeme do větší mísy. Dále…
Jahodové suflé
Potřebné ingredience
10 g želatiny, 100 ml vody na želatinu, 200 g jahod, 150 g krupicového cukru, 200 ml smetany ke šlehání, 200 g čerstvého sýra
Postup přípravy
Želatinu necháme nabobtnat ve studené vodě. Jahody nakrájíme, vložíme do kastrůlku, osladíme a rozvaříme.
Kastrůlek odstavíme a přilijeme do něj želatinu a necháme ji…