Pokojíček od Kubíka
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Edita U. (Edulla) ID 20604, mimibazar.cz/edulla (27.3.2008, 15:18)
Krása (Y) (Y) (Y) Skvělá tapeta, kde jste ji koupila? Vypadá dokonale (clamp)

ODPOVĚDĚT
Dagmar H. (daha) ID 36261, mimibazar.cz/daha (27.3.2008, 15:46)
P.Edito děkujeme za chválu.Tapety jsem koupila ve Frýdku -Místku,lépe řečeno v Místku na náměstí mají přímo obchod s tapetami.A že tam mají tapet,nemohla jsem se rozhodnout.......je to vlastně tapeta a nad to nalepena bordura,takže se to dá hezky kombinovat i s malbou v ,pokud je prostor.Kubík má malý pokojíček,tam by to nevyniklo,ale koukala jsem,že taky máte domeček a dvojčátka mají spolu pokojíček? (hello) (hello) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Edita U. (Edulla) ID 20604, mimibazar.cz/edulla (27.3.2008, 15:50)
No domeček sice máme, ale bydlíme nahoře a to tady máme jen menší obýkák propojený s kuchyní a větší ložnici. Z té se chceme vystěhovat do obýváku (zatím ještě nevíme jak) a z ložnice udělat pokojík. Takže koukám kde co je abych si pak mohla vybrat mezi skvělými nápady Vás šikovných maminek (Y) Podkroví se nám nechce dělat, na to prostě finance nejsou :-#

ODPOVĚDĚT
Dagmar H. (daha) ID 36261, mimibazar.cz/daha (27.3.2008, 16:00)
Myslím,že se dá udělat i z málo místa hezký koutek *-) *-) *-),jen ty nápady mít že? (dance) (dance) (dance).Bezva nápady na úsporu místa mají v tom pořadu na ČT 1 myslím Bydlení je hra.Možná by bylo dobré mrknout zpětně na archív některých dílů a pochytit nějaké finty :-$ :-$ :-$. Tak potom dejte njaké fotečky (Y) (Y) (Y).Penízky hodně věcí brzdí (G) :-@ (6),ale postupně,pomalu.My bydlíme skoro 5 let a první noc jsme spali v holém pokoji na madracích :-$ :-$ :-$ :-$ (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Edita U. (Edulla) ID 20604, mimibazar.cz/edulla (27.3.2008, 16:42)
No já osobně bych asi zaprodala duši ďáblu kdyby tady byl jeden pokojík navíc ;-) ;-) ;-) Ale jsme rozhodnuti podstoupit ložnici dětem, přece jen potřebují mít "svoje". Já vyrůstala bez pokojíku a není to ono, asi každé dítě potřebuje svoji postel, trucovnu, místo na vylepování plakátů 8-| 8-| 8-| a tak podobně (H) Jen ještě musím popřemýšlet co ze skříněmi. Koupili jsme dvě veliké, jsou přes celou zeď v ložnici a do dětského se moc nehodí. Prozetím zůstanou jak jsou, co dál se uvidí. (I) (Y) My ze začátku bydleli v naši současné ložnici, byl to náš obyvák, pracovna, ložnice i kuchyně s jídelnou ;-) ;-) Celkem síla, ale chtěli jsme si udělat pěkné bydlení, tak nás to nějak "netankovalo" (Y)

ODPOVĚDĚT
Dagmar H. (daha) ID 36261, mimibazar.cz/daha (27.3.2008, 22:08)
Jo,Jo ,máte pravdu ,je lepší když mají děti svojí ,,trucovnu,,jak jste psala ;-) ;-) ;-) To nám přetahování nábytku a ustavování ho neznámo kam *-) *-) *-) *-) *-) . Jednou,až budeme sedět v houpacím křesle ,budeme vzpomínat,na ty rodinné začátky,jak to bylo tak nějak těsné,ale přesto něčím krásné [A] ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) My bydleli přes rok u tchyňky v jednom pokoji,tehdy jen s tím starším synkem ,no a to bylo náročné,přestože mám perfektní tchýni,která nám hodně pomáhala (clamp) . jsem ráda,že už jsme doma a že se to už i rýsuje.Skoro celé ty č roky bojujeme i se zahradou,bylo to spíš kameniště,než půda (N) :-o :-( :-o :-( Tak přeji hodně inspirace a pak dejte foto.Hezký večer (hello) (flower) (hello)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno