DETAILY
ŠISOVANÁ NA RUKÁVECH, DÍRKA NA NÁPLETU, FLEK POD KAPSOU A FLEK U ZIPU
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Lenka A. (laurora) ID 103708, mimibazar.cz/laurora (14.3.2008, 21:26)
Já se taky zapojuji, 8o|měla jsem taky podobnou zkušenost naštěstí jsem se sice po dlouhé době domluvila s paní na kompromisu :-|,tak držím palečky at se ženský domluvíte,je to hrozné tady na MMB :'(.
Ikdyž teda 650,-Kč (N) (N) (N) (N)

ODPOVĚDĚT
Kristýna M. (krikri) ID 4769 (14.3.2008, 14:32)
Až my přijde nechám ji hned někomu i s těmito údajnými vadami za 400,-Kč ) ať je vidět dobrá vůle, klidně prodělám, je mi to jedno, ale drby nesnášíííímmmmmm!!!!!!!! Kristýna

ODPOVĚDĚT
Kristýna M. (krikri) ID 4769 (14.3.2008, 14:29)
PRŮBĚH DISKUZE S PANÍ LENKOU OD ZAČÁTKU,
TEĎ JE MIMOCHODEM 14:26HOD A JÁ STÁLE NEMÁM ODPOVĚĎ, myslím si, že toto se má řešit po mailu a v případě nedomluvení potom klidně na MMB!!!!!!!!! Mrzí mě to, že se bundička paní nelíbila...., ale každý má jiné oči - neudělala jsem to úmyslně, jak si můžete všimnout v mém albu a nabízím okamžité vrácení peněz včetně dvojitého poštovného!!!!!

Dobrý den,
kamarádka mi teď přeposlala Váš mail, a docela mě mrzí co jste napsala. Bundička je po jednom dítěti a vad jsem si nevšimla, omlouvám se za mě. Dejte mi prosím vědět, zda si bundičku chcete nechat (popř. kolik chcete vrátit jako kompenzaci). Bunda je nepraná, přišla mi z Anglie, bohužel je nám zatím moc veliká :-(((. Máme je zatím ve všech velikostech :-))
Dírka malinká na rukávu je od visačky, úplně jsem na ní zapomněla.
Dejte mi prosím vědět, v případě, že ji budete chtít vrátit - akceptuji to, vrátím Vám peníze i s poštovným, v případě, že budete chtít slevu akceptuji 70,-Kč.

Adresa:
Kristýna MATOUŠKOVÁ
Hviezdoslavova 508/23
149 00 Praha 4 - Háje
mobil: 608979778

Děkuji za odpověď.

Kristýna

-----Original Message-----
From: Jana Berková [mailto:janaberkova@autoplanet.cz]
Sent: Friday, March 14, 2008 1:45 PM
To: 'Kristýna Matoušková'
Subject: FW: Džínová bunda NEXT, vel. 3-4 roky







--------------------------------------------------------------------------------

From: Karel turek [mailto:kajik.t@volny.cz]
Sent: Friday, March 14, 2008 12:02 PM
To: Jana Berková
Subject: Re: Džínová bunda NEXT, vel. 3-4 roky



DOBRÝ DEN, DNES MI PŘIŠLA BUNDIČKA A JSME HOOODNĚ ZKLAMANÁ V JAKÉM JE STAVU. NA RUKÁVKU VYŠISOVANÉ FLEKY, NA RUKÁVKU DIRKA V NÁPLETU, V PŘEDU U ZIPU FLEK A DOL KAPSOU NA DŽÍNOVINĚ DALŠÍ FLEK. CHCI SE DOHODNOU, LAE ZA 650,- JE TO VRCHOL. PRODÁVÁM JIŽ HOOODNĚ DLOUHO A TAKOUVOUTO BUNDIČKU JSEM JEŠTĚ NEODSTALA AŽ NA JEDNU VYJÍMKU, ALE TA BYLA V HOŠÍM STAVU A ZA MÉNĚ PENĚZ. POSÍLÁM FOTO BUDIČKY A VAD. LENKA

ODPOVĚDĚT
Kristýna M. (krikri) ID 4769 (14.3.2008, 14:18)
Dobrý den,
jelikož teď vidím, co jste udělala, bundičku jsem si vložila na stránky já k mojí kamarádce a vidím, že jste nelenila..... prosím Vás tedy o vrácení bundy, jelikož si myslím, že ji nechcete po tom, co jste udělala na MMB ve svém albu. Mohla jste aspoň předtím počkat na vyjádření!!!!! a pak něco psát a fotit.
Hned jak mi potvrdíte tento mail, Vám peníze odešlu jak mi přijde bundička zpět i s 2x poštovným. V podmínkách prodeje kamarádka má, že když se věc nelíbí IHNED vrácí peníze.
Omlouvám se.
Hezký víkend. Kristýna

ODPOVĚDĚT
Pavla F. (fedina) ID 73243, mimibazar.cz/fedina (14.3.2008, 12:17)
Pani má asi hodně nemocné oči ,když dokáže napsat že to je v dobrém stavu tadle prasárna, snad se domluvíte na vrácení zboží.Pavla (N) (N) (N) (N) (N) (N)

ODPOVĚDĚT