Svatba, já nevěsta
Tak mladá, bylo mi 22 let.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Jiras a Jitulinda V. (jirula) ID 109262, mimibazar.cz/jirula (23.4.2008, 14:56)
Tak to jsem Vás trumfla ;-), když jsme se s Jiříkem brali, měsíc po svatbě jsem slavila své 19té narozeniny. Letos v květnu mi bude 31 a jsme stále spolu.....Katastrofické scénáře se nenaplnily, naopak. Stále si myslím, že mám nejlepšího muže. Kamarádky, které měly svatbu jako "vyzrálé ženy" již jsou rozvedené. Opravdu na věku nezáleží, ale spíše na pochopení, laskavosti a obětavosti. Prohlédla jsem si všechny Vaše snímky a byla jsem nadšena !!!!! Chata je náááááádhernáááááááá. Do dalšího života přeji hodně pohody a zdraví. Mimochodem - moc Vám děkuji za dnešní komentář. jitka (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela F. (mišik) ID 28354 (18.5.2008, 20:18)
Jity musím se k vašemu názoru přidat taky si myslím, že nezáleží na věku, ale hlavně na pochopení toho druhého, my budeme letos s manželem 18 let, sice tak dlouho papírově ne, ale na papíře přece nezáleží, a když jsme spolu začaly bylo mi pouhých 16. let a to byly řeči, že nám to nevydrží apod. no a už jsme spolu tááák dlouho takže se někteří nestačí divit. Mějte se fajn a hezký večer, Míša. (Y) (L)

ODPOVĚDĚT
Michaela Č. (mirecek) ID 372, mimibazar.cz/mirecek (24.4.2008, 7:45)
Máte úplnou pravdu, na věku nezáleží. Nejdůležitější není jen láska, ale i úcta k druhému. To spousta lidem nic neříká. Přeji i vám všem hodně pohodových dní v životě a ať vám dělá syn jen samou radost a vy jemu. (L)

ODPOVĚDĚT