:-))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Lucie G. (LucinkaDob) ID 24219, mimibazar.cz/lucinkadob (19.2.2008, 20:14)
(@) (@) (@) (@) (@) (@) (hello) ty jsi ostříhaná viď (@) (@) (@) (@) (@) To je v čoudu bydlíme od sebe tři kilometry a vidíme se třikrát do roka ;-) ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Michaela S. (michelle36) ID 30924, mimibazar.cz/michelle36 (19.2.2008, 23:30)
*-)no jo,to je těžký, když ty se mnou už nepečeš :'(jak to,že si se v neděli pak už neozvala?nakonec bych už stejnak nebyla doma,jak jsem ti psala......Nikolka na mě ve sklepě shodila dveře a zastavily se přímo o mojí hlavu 8-|myslela jsem,že je po mě......jeli jsme hned na pohotovost a vyšetřoval mě moc sympatický a příjemný neurolog :-$jinak ostříhaná nejsem,jen obarvená.vždyť jsem to měla mnohem kratší,když jsme se viděly naposled :-)tak (hello)a koukej se ozvat.vždyť můžeš přijet i dopoledne (flower)pozdravuj a malýmu pusu (pusa)

ODPOVĚDĚT
Lucie G. (LucinkaDob) ID 24219, mimibazar.cz/lucinkadob (20.2.2008, 12:22)
No to je právě komplikovaný když Vašek chodí od čtyř do práce potřebuje auto.. Někdy si ho nechávám a vezu ho ale pak zase večer pro něj musim jet a malýho musim nechat samotnýho spát těch deset minut.. Tak to nechávám spíš jako nouzovku.. Neozvala jsem se protože mě zbulíkovala Janina ať přijedu... Ten den jsem zbulíkovala všechny známé a jako naschvál na mě nikdo neměl čas. ;-) Akorát Janina :-) :-)No jsem hrozná vždycky než se někam vyhrabu tak je už večer :-D :-D I do tý školičky :'(Ty bláho a s těma dveřma to je hustý to je ale šikulka že by se chtěla Nikolka maminky zbavit :-D

ODPOVĚDĚT