....a po vykonané práci....malá ochutnávka...;-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Lucie D. (mamiluci) ID 14594, mimibazar.cz/mamiluci (18.5.2008, 22:12)
ahoj holky, moc Vám to sluší (L) pořád hezčí a hezčí :-)

ODPOVĚDĚT
Denisa K. (domecek) ID 4663, mimibazar.cz/deniskak (29.1.2008, 10:50)
Milá Sophinko, dodatečně ti k tvým nádherným 3. narozeninkám přejeme s Dominičkou samé, samé zdravíčko, štěstíčko a jen samé úsměvy na tváři (K) (L) (K) (L) (K) (L) (^) (^) (K) (L) (^) (^) (K) (L) (K) (L) (^) (^) (K) (L) (K) (L) (K) (L) (^)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (29.1.2008, 12:48)
Holčičičky, i my Vás moc zdravíme......a děkujeme za krásné přáníčko (L) (L) (L) (L)......a také přejeme.....pro Vás všechny.......... :-) :-) :-) čtyři :-) :-) :-) :-)......spoustu zdravíčka, lásky a štestíčka!!!!!! (D) (flower) (flower) (flower) (D) (L) (L) (L) (L) (L) (K) (F) (L)

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (29.1.2008, 0:22)
(L) (L) (L) (L) (L) (L) Zlaticka.... ja uz se uplne bala, co s vami je... (L) (L) (L) (L) (L) A vy jste nam za ty roky pauzy... ;-) ;-) ;-) ;-) taaak zkrasnely!!!! A zestarly!!!!!! ;-) ;-) ;-) Sophinko... zlaticko... dodatecne... je to NEJ, at jsi stale tak krasna a stastna holcicka!!!!! |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
P.S: Marti... a Ty jsi nebezpecne vychrtla... +o( +o( +o(.. uz se na Tebe radeji nebudu koukat... (6) (6) (6) (smich) (smich) (smich) (smich) (smich) (smich) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (29.1.2008, 12:44)
Ahoj naše zlatíčka......pauza byla dlouhá....vím......taky mi to přijde jako 2 roky....jen škoda, že ....ne ....prázdnin :-$ :-$ :-$ ;-) ;-) ;-)....ty bych brala hned.....nějaké (child2) (plavec) (leto)....by se určitě moc hodily :-$ :-$ :-$ ;-) ;-) ;-).....moc Vám holčičky děkujeme za přáníčko, škoda, že jste tak daleko....a nemohly jste přijít i Vy.....určitě by byl (^) a (D)......pro Vás.... (L) (L) (L)
PS: s tou vychrtlostí to určitě nebude tak horké :-$ :-$ :-$.....jsem stále stejná....a naopak po vánocích i někde trošku víc +o(.......spíš jsi se strefila .......zestárly ;-) ;-) ;-) :-D :-D :-D......po lednovém "maratonu".....se přesně tak cítím.... ;-) ;-) ;-)........ .
Moc Vás obě zdravím....a posílám moc moc moc moc moc moc (L) k Vám do daleké a teplé itálie :-) :-) :-) :-) :-) :-) (L) (K) (F) (L)

ODPOVĚDĚT