Už jsme pořádně vyrostli ...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Zdenka Š. (Sydney) ID 4471 (20.2.2008, 21:42)
(hello) (hello)ahojdá krásný, sladký klučino (L) (L) (L) děkujeme za návštěvu (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (judy83) ID 55095 (6.2.2008, 13:58)
Tak to je vidět, že správně roste, zlobit se má už od mládí, ať ty rodiče ví, že nás mají. :-p Tímhle heslem se řídí, i ta naše čertice. (child9) Vše chce dělat sama, ale ten nepořádek po ní. 8-| Co Vy jak se připravujete na Valentýna, my nijak, manžel i já to neslavíme, myslíme si, že je to americký svátek a na projev lásky může být i jiný den než 14. únor. (pusa) neříkám, že dostat kytičku není přijemné, ale ne v den stanovený jak svátek zamilovaných. :-o Děkujeme za pusinku a Ellík jí Kubíčkovi na oplátku posílá také. (K) (L)

ODPOVĚDĚT
Veronika N. (vercanovakova) ID 104624 (6.2.2008, 16:40)
no Kubíček zlobí za dvě mimča ;-)nedokážu si představit až bude kubíček lézt ne-li chodit to se nezastavim ;-)ale alespon shodim nějaké to kilo (clamp)My Valentýna také neslavíme , manžel mi nosí kytičky každý týden , nám to také příjde jako " americká blbost " 8-|.....Kubík se celý začervenal když sem mu poslala pusinku od Ellinky (L)a moooc děkuje .....a pozdravem Verča a Kubíček (child8) (hello) (pusa)

ODPOVĚDĚT