Kubíkův pokojíček
Tocha jsem se vyřádila se štětcem! Ještě nedoděláno.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Martina P. (macik72) ID 74511 (28.12.2007, 23:47)
Martkét děkuju. Chápu to dobře, že jsou to normálně ty tónovací barvy co se přidávají třeba bílýho primalexu? A ty tónovačky jste ničím neředila? prostě tak jak jsou v tý flašce tak jste rovnou malovala? A ještě dotaz-jaká barva tónovaček to byla- primalex? Jsou takové hezky syté. Omlouvám se za tolik dotazů,ale nerada bych něco pokazila. (F)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Kubino) ID 5074, mimibazar.cz/kubino (29.12.2007, 11:44)
Kupovala jsem určitě Primalex a Het. Podle barviček, Primalex má myslím i ty maličké, ty jsem používala na kytičky a zelenou mám určo od Primalexu, to jsem si kupovala ve větším balení. Neředila jsem, nalila jsem do misky a hnedka štětcem na vymalovanou stěnu. Zelená se mi malovala nejlépe, krásně kryla a nebylo potřeba malovat podruhé! Nejhorší byla modrá, tu jsem přetírala asi třikrát ,byla taková vodivá. Samozřejmě, že mi to sem tam ujelo, nebo steklo, tak se sem tam přidala tráva, kytička. (F) Ale nebojte se toho ,nejsem žádnej umělec a zvládla jsem to! :-| Dejte vědět! (hello)

ODPOVĚDĚT
Martina P. (macik72) ID 74511 (28.12.2007, 18:45)
Nádhera, taky se na něco podobného chystám. Jen mi prosím poraďte, čím jste to malovala???? Máte to tak krásně všechno pravidelné, že jsem si myslela, že to jsou nějaké mega nálepky. Díky za radu (L)

ODPOVĚDĚT
Markéta H. (Kubino) ID 5074, mimibazar.cz/kubino (28.12.2007, 19:03)
Díky za pochvalu :-$ Udělala jsem si tři různé šablony trávy z tvrdého kartonu, předkreslila jsem si to štětcem a pak vymalovala.Použila jsem normální tónovací barvy, takové ty malé flaštičky co se přidávají do bílé barvy. Krásně to kryje a výsledek je fakt perfektní! Pak jsem se dala do kytiček, krtek je nalepovací, toho bych asi nezvládla :-). Kuba je nadšenej, nebojte se toho, manžel taky nejdřív nevěřícně vrtěl hlavou a pak mi i (clamp) . Krásný Nový rok! :-)

ODPOVĚDĚT