Kačenka & Verunka 2 roky
Honem spapáme náklad vagonkům.
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Romana K. (killer) ID 59277, mimibazar.cz/killer (17.10.2008, 14:07)
(flower) (flower)Tak jsem si právě prohlídla fotky Vašich statečných holčiček a soudím že jste si také užili své (F) (F)byly tak malinkaté když se narodily a jak se krásně spravovali a byli baculatí (Y) (Y) a jsou z nich pěkný,šikovný holčičky [A] [A] [A]mimichodem,celej táta (Z).U nás to bylo také tak nějak ale ty vaše byly určitě menší,naše holky už jsou velkémají 8 let la etaké to nebylo ze začátku lehké,jenže oni jsou furt nějaké starosti 8-| 8-|ať jsou děti malé nebo velké furt je něco. +o(hlavní je že jsou zdravé.Měli dvě kila když se narodily,no nebylo to tak hrozné myslím jak uVás určitě podle fotek byli vaše mimi menší,ale byla jsem s nima také měsic v porodnici. (F) (F)Ale teď jsou už školačky,no začátky ve škole byly těžké,ale už je to lepší. (D) (D) (D) (D)Tak my Vám přejem hlavně zdravíčko a štěstíčko v dalších letech!! (^) (^) (^) (^) (^)Páá mamka Romana a holky dvojky Nikol a Karolínka (X) (X) (flower) (flower) (flower) (flower) (flower)

ODPOVĚDĚT
Veronika Č. (verdom) ID 21176 (27.11.2007, 13:16)
Přejeme všechno nej nej k narozeninám. Hodně štěstíčka, zdravíčka, spokojenou maminku..................................... (^) (^) (^)
Veronika

ODPOVĚDĚT
Jitka Č. (Jitulle) ID 15480, mimibazar.cz/jitulle (27.11.2007, 21:28)
Moc děkujem za přáníčko. (hello) My přejem vašim dvojčátkům hodně zdravíčka a Vám též ještě navíc pevné nervíky (H) (plaz) Jitka a (child6) (child6)

ODPOVĚDĚT