náš domeček
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 7 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 53562 (16.6.2008, 17:47)
Ivo, domeček máte moc hezký a útulně zařízený. Nevím co vám tady kdo proboha záviděl, ale já taky říkám, kdo nezažil dřinu na baráku, hafo starostí kolem toho, kolikrát se stane, že není něco podle plánu, nefungují lidi, kteří jsou najati na práci, nebo co to je splácet dluhy dalších "iks" let, tak ví o stavbě velké kulové. Užívejte si pohodičky domácího prostředí a rodinky kolem sebe (child2) (hello)

ODPOVĚDĚT
Ivana M. (imar) ID 44402 (16.6.2008, 19:58)
Díky za podporu, zrovna teď mi přišla vhod. Řešíme opět problém se sousedy, mají vedle nás zahrádku a pořád si na nás chodí ztěžovat na MěÚ. Tentokrát to jsou slepice, které máme na úplně druhé straně pozemku-prý jim smrdí. Už jsme si za ty 4 roky co tu bydlíme zvykli-chodí si ztěžovat pořád, nesmíme si venku pustit rádio-to je ruší, protože oni jedou z Prahy hodinu a chtějí mít na zahradě klid, nebo jim vadí, že se koupeme v bazénu atd. Prostě se rozhodli nám to bydlení "zpříjemnit". (6) Holt lidi jsou různí, ale tyhle fakt stojí za to (facky)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 53562 (16.6.2008, 21:43)
No tak to je ohromné, ale s takovými sousedy máme taky zkušenost. Teda když jsem ještě bydlela doma, tak to bylo to samý. Člověk aby kvůli nim byl věčně zavřený doma a pokud možno ani neotevřel okna, aby náhodou něco nezaslechli, co by je vyrušilo u nedělního oběda na terase. My to řešili tak, že jedním uchem to šlo dovnitř, druhým ven. Ty jejich stížnosti na úřadě stejně neuspěly. Ale otráví to, to vím. Pevné nervy (D) (D) (D)

ODPOVĚDĚT
Jana B. (GÁNDUL) ID 781 (11.3.2008, 22:02)
(D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D) (D)

ODPOVĚDĚT
Lubica V. (Lubík) ID 29772, mimibazar.cz/lubik (7.12.2007, 8:55)
Ten je krásnej (clamp) (Y) |:o) (F)

ODPOVĚDĚT
Dominika G. (KAJKA-PAJKO) ID 4763, mimibazar.cz/dominikag (upraveno 18.11.2007, 11:44)
Milá hraběnko z Pruhona , nemám na klávesnici koliečko nad U , tak sa ospravedlňujem! Nič si z toho pomenovania nerobte , závistilci vám môžu byť ukradnutí. Domček je nádherný , krásne zrekonštruovaný. Veľmi sa mi páči vaša obývačka, najmä tie leopardie prehozy! (Y) (L) (Y)

ODPOVĚDĚT
Vlaďka V. (Sluníčko Vladi) ID 7401, mimibazar.cz/SlunickoVladi (17.11.2007, 19:51)
Ivanko máte to nádherné, opravdu (Y) (Y) a vím přesně o čem mluvíte když jste mi psala...záviste je metla lidstva +o( +o( +o(. Na nás taky koukají jako na milionáře, ale co vše za tím bylo nikdy nevidí, ta dřína, žádné volné víkendy, žádná dovča., dluhy jako blázen a neprospané noci |-) |-) |-).
Máte úplnou pravdu, užívejme si našeho bydleníčka, je naše at si říká kdo chce co chce...ti kolem Vác so mají staré domky už zapomněli že i ty jejich byly kdysi nové, takže jakýpak je v tom rozdíl???
Jste moc šikovní a zasloužíte si teď v domečku relaxovat baz ohledu na hloupé okolí. (C) (C) (C) (D) (D) (D) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT