Bílý chlebík z DP
Není to sice můj první, nechala jsem jej péct s časováním přes noc, ráno byl teplý, čerstvý a prostě tvarově dokonalý...;-)
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Zdena N. (zdenan) ID 97252 (4.12.2007, 18:53)
ASI SE HLOUPĚ ZEPTÁM,ALE KRÁJÍTE HNED CHLÉB PŘI ČASOVANÉM PEČENÍ?MĚ SE ZDÁ DOST TEPLÝ A BOJÍM SE HO KRÁJET.DÍKY ZDENA

ODPOVĚDĚT
Zuzana Š. (rozinka) ID 16194, mimibazar.cz/rozinka (4.12.2007, 20:14)
Dobrý večer, já chleba a vůbec všechno, co upeču, krájím a jím hned ještě teplé :-D. Vezmu nůž s velkými zuby a jde to. Akorát jsem měla trochu problém s tím, že jak se chleba dopekl a pekárna pak ještě hodinu udržuje teplotu, že byl dost vysušený a šel hrooozně špatně vyklopit, jinak vyndám formu horkou, nechám tak 10 minut a pak ji obrátím vzhůru nohama a kroutím háky...Snad jsem trochu pomohla, Zuzka (F)

ODPOVĚDĚT
Jana H. (janamimi) ID 18762 (29.9.2007, 17:19)
chybí mi tady slintající smajlík, páč tenhle chlebík vypadá fakt supr, mňam

ODPOVĚDĚT