angel
moja byvala laska bohuzial sme ju museli dat utratit koli chorobe :((((
poslední fotografie v albu angel | angel | skoro 4 roky z5
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Kristýna B. (judina) ID 12231, mimibazar.cz/judina (28.9.2007, 13:50)
To chápu velmi dobře Moji rodiče mají Bernské salašnické pejsky a jedné fence selhaly ledviny Taky byla utracena Poprvé jsem viděla svýho tátu brečet

ODPOVĚDĚT
Izabela M. (agresse) ID 56071 (28.9.2007, 13:56)
nasho prveho pejska leonbergera tiez niekto otravil lebo otec ho mal vo firme. veterinar sa o neho staral ale ublizil mu este viac, tak sa dal utratit.to som videla tiez mojho oca plakat prvy krat, bol z toho hotovy skoro mesaic kym sme nekupili noveho..a ten ma uz 6 rokov a je pan panov :-) a moj otec ak sme ho priviezli domov bol stastny ako maly chlapec. (dance)

ODPOVĚDĚT
Blanka K. (Bubáková) ID 21252 (28.9.2007, 13:12)
chudinka malá ,taky jsme museli dát utratit vlčáka,měl rakovinu

ODPOVĚDĚT
Izabela M. (agresse) ID 56071 (28.9.2007, 13:47)
nasa bola hlucha, a ked sme dali prec stafforda tak nam prestala jest a pit, prestala sa vyprazdnovat a zacala byt velmi agresivna :-( tak sme ju dali prec s tazkym srdcom ale pri miminku sa to inak vyrieist nedalo.je mi to velmi luto..ale bolo to lepsie hlavne pre nu..ale najhorsie sme z toho vysli my. udali nas na policiu. *-)

ODPOVĚDĚT
Martina K. (mkros) ID 20168 (28.9.2007, 15:58)
Lidé jsou zlí,tak už to,bohužel tady chodí.Loni jsme taky museli dát utratit našeho čtyřletého bílého bullteriera-měl nádor v uchu a tlačilo mu to na mozek.Moc ho to bolelo a byl z toho celý nervozní a tím pádem i agresivní.Ještě teď se mi zdá o tom,že jsem mu vzala život,ale jiné řešení nebylo.Navíc jsme taky měli ročního chlapečka,tak to prostě ani jinak nešlo.Momentálně bydlíme v bytě,ale budeme spravovat domeček,tak si hned zase pořídím bulíka-ale už nikdy bílého-je to sice krásné,ale všeobecně bílí psi mají sklon k hluchotě,kožním nemocem atd.Bohužel je to tak.
Vaše fenečka byla co za rasu?Argentinská doga?

ODPOVĚDĚT
Izabela M. (agresse) ID 56071 (29.9.2007, 9:12)
jj argentinka to bola.a kor tie su asi najcastejsie hluche. pani co mala tie steniatka mala plne hluchych asi 7pejskov 5nedoslychalo a 1 jediny pocul :/.. nechcela ich dat utratit, tak ich rozdala.ale tato nasa sa vyvinula inym smerom no asi sme urobili chybu s tym staffordom, dovtedy bola skvelna.len co ked jemu sme dali dole nahubek a hned ju kusal to uz neslo.a ked zacala mat problemy veterinar mi ju nechcel uspat lebo ze vraj som nemoralna, a bezcitna obluda co si zariadi psa a hned ho ide dat utratit..a nepomohol jej ani ked zacala vlemi hubnut.ze to je normalne ze jej je smutno a to sa spravi tak satrapila 3mesiace v bolestiach a agresivite.. (6)

ODPOVĚDĚT