Dekujeme tete Dandulicce ....
za krasny hafikovy kompletek :-))) Vsechny holcicky na mne mrkaly :-)))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 8 komentářů
Zdenka V. (Flicek) ID 15657, mimibazar.cz/flicek (26.9.2007, 9:41)
Ahoj krasavče, tak to já na Tebe taky mrkám ;-), protože jsi vážně nádherný (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (flower) (flower) (flower) (hello) (hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (28.9.2007, 10:00)
:-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ (L) (L) (L) (L) (hello) (hello) (flower)

ODPOVĚDĚT
Eva M. (tondulka) ID 44300, mimibazar.cz/tondulka (24.9.2007, 18:37)
Téééda Francesko,tobě to tááák sluší (dance) (dance)
Úplnej fešák (H) (H)
(hello) (hello)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (25.9.2007, 21:59)
Juuu teto Evicko a Tonicku :-$ :-$, moooc dekuju :-) :-) :-) (F) (F) (F) (F) a posilam (K) (K) (K) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Venda P. (Schumi) ID 9834, mimibazar.cz/schumi (21.9.2007, 8:08)
Jé, Francesco, ty jsi taky na pejsky jako náš Damí? Hihi - nebo je to spíše posedlost maminky Violky??? U nás v tom mám zatím prsty já :o)))
Violko, děkujeme za komentáře :o) Jste zlatíčko. Veve je teď v nemocnici, vlítnul na ni někde rotavirus a prozvracela nám několik dní, neudržela lžičku vody, tak musela na kapačky. Rve mi to srdce, že tam nejsem s ní, ale naštěstí máme dokonalýho tatínka, kterej tam s ní je a spí na zemi, jen aby tam mohl být. Dneska by mi je měli pustit domů. Je tu bez nich neskutečně prázdno a smutno. Uf... Damímu už je 10týdnů a je boží.
A Francesco je nádhernej - a hlavně už hrozně velikej - tyjo - letí to... Za chvíli bude honit holky po diskotékách :o)
Papa a mějte se moc krásně!!!! (L) V.

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (21.9.2007, 22:31)
Jeee Vendy, udelala jste mi velikou radost :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) a taky tim jak jsme na ty pejsky nejak 8-| :-D :-) :-) :-) :-) a Francesco kdyz vidi nejakyho v realu, tak ho nemuzu skoro udrzet (&) (&) (&) ;-) ;-) Hlavne aby Veve uz bylo lip, chudinku musela vytrpet, a me by praskalo srdce taky, ze nemuzu byt s ni, ale jinak to neslo. Jeste ze mate bombastickyho tatku. Pro mne takove veci znamenaji strasne moc a pak clovek vi ze ma vedle sebe proste toho praveho chlapaka :-) :-) :-) To verim, ze je bez nich neskutecne prazdno...kdyz jsem nemela Francesca, tak jsem to tak jeste necitila, ale ted uz ano...jak nam z te nasi rodinky na delsi cas tatka vypadne, uz to neni ono *-) Strasne mi to s Francescem uteklo, uz je skoro chlapecek, zedne mimi, a proto kdybych Vas potkala, tak bych Damianka (K) (K) (K) (K) (K) (K) jaky je [A] (child1) Mejte se moc krasne a vsichni se opatrujte papapapa Viola

ODPOVĚDĚT
Iveta J. (jedličky) ID 39496, mimibazar.cz/violadekor (19.9.2007, 0:30)
Ahoj Hafíku (&) vůbec se nedivím,že holky mrkaly :-$ :-$ já mrkám taky :-ono já přímo zírám ;-) Salamííí (H) jsi božííííííííííííííí (Y) (Y) (Y) (Y) no prostě jako vždycky +o( |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (L) pozdravuj mamušku (F) (F) (F) (H) (H)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (19.9.2007, 0:37)
Juuu teto nase :-) :-) :-) moc dekujeme (F) (F) (F) a maminka taky moc vsechny pozdravuje, jo ??? Zase ted strasi na MMB +o( jeste, ze tatka spi nebo by asi 8-| Posilame (K) (K) (K) (K) (L) (L) (L) (L) a krasny den vlastne dneska :-D :-D :-Dsnad nebude prset a vyleze na nas aspon trosku (child1) (child8) (child8) (child8) (child8)

ODPOVĚDĚT