SADA 60 kachlí
malovalo 60 dětí, každý 1 kachličku
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Monika V. (Mončjatko) ID 54205, mimibazar.cz/moncjatko (1.11.2007, 18:07)
To je úžasné, krásné, nádherné.... (clamp) (clamp) (clamp). Taky jsem docela maniak na dekorování. A můžu se zeptat, kam jste tuto koláž z kachliček dali? Jestli opravdu někam do umývárek, nebo na chodbu. Takovou sadu v koupelně bych brala. A když dekorujete jen jednu kachličku, kterou chcete pověsit na zeď, tak jaký způsob přichycení se vám nejvíc osvědčil? Děti jsou moc šikovné (clamp) (L) (hello).

ODPOVĚDĚT
Simona Annabella D. (Edenka) ID 68016 (2.11.2007, 23:28)
Dobrý den Mončo (F), děkujeme za chválu. Tato krása visí nalepené na habrové desce na chodbě v Základní škole praktické v Domažlicích. Na desce jsou nalepeny z praktického důvodu. Škola není zrovna v dobrém stavu a protože se už počítalo s kopáním do zdí, chtěli si být jisti, že o výtvor nepřijdou. Takto ho mohou v případě nutnosti přemístit. Jinak se mi osvědčilo přilepit kachel přímo na zeď lepidlem na obkladačky, když nechci pevný obrázek tak si lepíme silikonem ouško z jutového provázku. Ale existuje k dostání háček do kachliček. Stojí cca 20,-- Kč. S pozdravem Hausnerovic (mamca) (Z) (B)

ODPOVĚDĚT
Dominika K. (dominok) ID 23880, mimibazar.cz/domino (20.9.2007, 0:53)
překrásné (Y) :-) Šikulky (clamp), hned bych takovou krásu chtěla mít doma (F) (L)

ODPOVĚDĚT
Simona Annabella D. (Edenka) ID 68016 (20.9.2007, 19:35)
(F) Milá Domčo, děkuji moc za komentář |:o). Malovali to děti ze ZŠ Praktické v Domažlicích (děti mírně postižené nebo ze sociálně slabých vrstev) a dělali to po 15 dětech ve 4 skupinách, přičemž část byla z Německa. Naštěstí pro mě byl vždy v každé skupině jeden emigrant, který mi tlumočil. Děkuji a sleduj i další výtvory, ještě úžasnější jsou z mateřinek. Páčko :-) Síma a zlatíčka *-) (Z) (child9)

ODPOVĚDĚT