Můj brouček s ďáblíkem v těle
v autě,jedeme na Buchlov,hurááá
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 10 komentářů
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 29551 (19.8.2007, 8:42)
Davídku opravdu vypadáš jako neviňátko :-$ :-$ :-$ [A] [A] [A] ale ve skutečnosti dáváš mamce dost zabrat co ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) (child1) (child1) (child1) (child1) (child1)

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Béřinka) ID 46874, mimibazar.cz/berinka (19.8.2007, 21:37)
No,to máš zcela pravdu,je to pěkněj darebáček (L),ale přesto je to můj (Z) (L)

ODPOVĚDĚT
Renáta Z. (reena) ID 57646, mimibazar.cz/reena (19.8.2007, 0:26)
Krásnéj (Z) moc ti to sekne.To budou holky šílet až vyrosteš!! :-) (F) (F) (F) (L)

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Béřinka) ID 46874, mimibazar.cz/berinka (19.8.2007, 21:35)
Renatko,děkujem moc,vy máte taky krásné děti,taky bych chtěla holčičku,ale beztak to bude zase kluk,jak máte ty vaše prcky staré?davídek bude mít v listopadě 6 let,mějte se krásně,moooooc Vás zdravíme |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Renáta Z. (reena) ID 57646, mimibazar.cz/reena (19.8.2007, 23:11)
Děkuji (Y) Kuba měl 6 let. Ted nedavno je srpnovy .Takže lev!! A Klárka má 2,5 roku .Jsem štastná že je mám i když zlobí 8-| no jsou dva tak někdy daji zabrat!
Tak vám tu holčíčku moc přeju ,ale podle mě je to jedno hlavně at to je zdravé to je opravdu nejduležitější!! (F) Zdravíme (K) (K) (K) (K) (K) (K) (F) (F) (F)

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Béřinka) ID 46874, mimibazar.cz/berinka (20.8.2007, 21:43)
To máte pravdu,já jsem tak tipovala Kubíka na 6 let a malou na 2 roky,takže jsem se trefila,půjde Kubíček do školy nebo jste mu dali odklad?Ono není kam spíchat,Davídek bude mít 6 let v listopadě,takže nás ještě čeká rok školky,ale už se mu tam nechce chodit,už bude chodit 4.rok,šla jsem do práce a on šel do školy,když měl 2 a třičtvrtě,no,začátky byly hrozný,hrozně ve školce plakával,ale nakonec si zvykl,to vy jste šla pěkně z mateřké do mateřské a to je asi lepší,aspoň nemáte velký věkový rozdíl,tak ty vaše prcky pozdravujte a to zlobení k tomu patří,u nás je to to samí a to je jeden :-) :-)Mějte se krásně,moooc Vás zdravíme a ještě si užívejte prázdninky,musím Kubíčka ukázat Davídkovi,že je stejně starý,má hrozně rád děti,tak jako každé dítě |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) (L) (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Renáta Z. (reena) ID 57646, mimibazar.cz/reena (20.8.2007, 22:31)
Ano! Kuba má ještě rok odklad do školy,protože byl hodně moc vážně nemocný je po transplatací kostní dřeně Je to sice rok ,ale pořád jezdíme na kontroly do Prahy do Motola . Tak doufám že to bude v pohodě ,a už nic se mu nevratí !! To byla náhoda že jsou o 3,5 roku od sebe .Ja jsem chtěla druhe až Kuba bude mít šest ,ale příroda je mocnější. Jo práznin si uživáme v plném proudu jak to jde. Moc vás zdravíme
Už právě Kuba se díval na Davídka a říkal ,No další kámoš !! On taky si rád hraje s dětma ,a hlavně kluky!!

ODPOVĚDĚT
Lucie V. (Béřinka) ID 46874, mimibazar.cz/berinka (24.8.2007, 21:38)
Dobrý den Renatko,nebyli sme teď týden doma,tak mrkám až teď,byli sme u známých na Vysočině týden,takže taková druhá dovča :-)))No,jak čtu o Kubíčkovi,tak mě jde mráz po celém těle,to je hrozný,hlavně,ať je to v pořádku,takže měl leukémii?Moooc Vám džím ve všem palečky a já bych dala srpnovýmu dítěti odklad i tak,není kam spíchat,hlavně u těch kluků,tak ho pozdravujte od Davídka i malou |:o) |:o) (L) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Renáta Z. (reena) ID 57646, mimibazar.cz/reena (24.8.2007, 23:05)
Luci ,jsem moc ráda že si tak píšem . Kuba měl určenou diagnozu Myelodysplatický sýndrom to je před leukemický stav laicky řečeno !!
Kdyby na to nepřišli v čas tak by to došlo do akutní leukemie ,a to by bylo horší.Tak proto ta transplatace
Můžete si o tom přečíst víc když zadáte do vyhledavače tuto diagnozu !!
Jsem moc ráda že je v pořádku Ale dva roky musíme čekat !!! Já doufám že to bude v pohodě zatím je v poho leukocity jsou víc než rok v pořádku Moc vás zdravíme Renča a kubíček, Klára

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno
Lucie V. (Béřinka) ID 46874, mimibazar.cz/berinka (25.8.2007, 15:34)
Dobrý den,moc Vás zdravíme,já jsem zdravotní sestra,takže o tom něco málo vím,ale ne moc,už si to moc ze školy nepamatuji,to je moc dobře,že na to přišli včas.Bude to v pořádku,uvidíte,je to šikovný klučina a má celý život před sebou,asi si to nikdo nedokáže představit,co to je mít nemocný dítko,že?Jste moc statečná,mějte se krásně a užívejte si (child1),dnes je teploučko,teda aspoň u nás,papa (F) (F) |:o) |:o) (L) (L) (L) (Y) (Y)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno