malá frajerka...
...v šátku
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Zuzana S. (Zuzka a fazolky) ID 45248, mimibazar.cz/zuzkaafazolky (upraveno 22.3.2008, 8:41)
Náádhernáá princezna!! tak dvojčátka budou příště :-$ :-$ Holčičku míte vážně nádhernou! Děkuju moc za milý komentář! No jo, náš taťka je mladý oproti mě ;-) ;-) ;-) mě je 25 (pst) (pst) (pst) ;-) Ale funguje nám to dobře! (Y)
Přeju vám aby se vám povedli vaše vytoužený dvojčátka, jak říká david, musíte trochu doleva a nahoru :-D a budou (child5) (child6) :-D

ODPOVĚDĚT
Alena K. (koťulka) ID 69305, mimibazar.cz/kotulka (21.3.2008, 19:26)
:-DŘíkáte doleva a nahoru? Dobře, řeknu to manžovi, aby příště věděl. jak na to :-D ;-) ^o)
Můžu se Vás zeptat, jak jste to zvládla? Připadá mi, že to musí být hrozně náročné |-) ale pokud jsou děti hodné a je fungující tatí, tak to asi všechno jde, žýe? Ale každopádně vás obdivuju :-$ (Y) (clamp) (child1) (flower) (hello) |:o) (L)
Jinak přejem celé úžasné rodince krásné Velikonoce (velikonoce) (velikonoce6) (velikonoce7) (velikonoce15) (L)

ODPOVĚDĚT
Zuzana S. (Zuzka a fazolky) ID 45248, mimibazar.cz/zuzkaafazolky (22.3.2008, 8:45)
jo jo doleva a nahoru :-D :-D :-D ^o) ^o) ^o) ;-)
No zvládla jsem to jak se dalo, mužík pracuje daleko a já jsem přes týden sama jak ve dne tak v noci, ale i tak to šlo zvládnout! člověk občas zaťal zuby a makal (Y) musel! Ale co by pro ty drobečky neudělal že? :-$ :-$
No a teď jak jsou už větší tak je to paráda, sice zase trápí zoubky, ale už je to takové jiné, více se nablbnem a vyřádíme, dobře papají a tak... mě naštstí už malinka dobře spali i v noci, takže to vcelku šlo... jsou to pokládci, věděli, že mě nesní zničit, že mě ještě budou potřebovat, tak mě šetřili ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) zato teď mě mordují ;-) ;-) ;-) tahají za vlasy a koušou do nosu ale je to fakt bomba!!! (Y) (Y) |:o) |:o) (L) (L) (L) Nedala bych je ani za nic!!!!!

ODPOVĚDĚT
Alena K. (koťulka) ID 69305, mimibazar.cz/kotulka (22.3.2008, 19:24)
To Vám, věřím. Alůe fakticky neskonale obdivuju (Y)Já mám někdy plné brýle i té naší breberuši a to je jedna ;-) Ale samozřejmě že by pro ni člověk udělal první poslední.A zase to musí být super pozorovat dvojčátka, jak se k sobě chovají, vlastně mají vždycky parťáka po ruce (pirko) (facky) (hadka) (jazyk) (pusa)
Ještě jednou chválím krásné dětičky (child8) (child9) a strááášně sympatickou maminku (F) (smich) Mějte se krásně |:o) :-) (flower) (hello) (L) (velikonoce17)

ODPOVĚDĚT