taťka uspává
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 5 komentářů
Dana Z. (Zezulada) ID 62339, mimibazar.cz/zezulada (4.8.2007, 16:04)
Hihi, koho taťka uspal dřív?? ;-) ;-) ;-)

ODPOVĚDĚT
Denisa Soukupová (Denýsek) ID 28799, mimibazar.cz/denysek (4.8.2007, 20:27)
Samozřejmě taťka sám sebe,jelikož to byl asi druhý den po příchodu z porodnice a ten první týden byl opravdu očistec-vstávání k prďolce každou chvíli,neustálé houpání na rukou,domlouvání atd.Teď -musím to zaklepat-Niki spinká po koupání(od 20,00 do cca 02,00,pak papáme a zase spinká do 06,30,ale není to pokaždé.Někdy se po nočním kojení budí dřív.)Ale zjistila jsem,že už mi stačí k prospání se cca 4-5hodin,takže to už vcelku zvládáme...Co vy?Je v noci klídeček? (child3)

ODPOVĚDĚT
Dana Z. (Zezulada) ID 62339, mimibazar.cz/zezulada (5.8.2007, 18:14)
Deny, tak to si moc užívejte.Malej nám taky tak hezky spinkal.Ale poslední týden se budí po dvou hodinách......jsou mu 4 měsíce.....asi už se začínají ozývat zoubky 8-| Jinak si vzpomínám, že první tři týdny mi vůbec nevadilo k malýmu v noci vstávat a ráno jsem se budila kupodivu svěží (asi to bylo těma hormonama).....škoda, že mi to nevydrželo :-| ;-) ;-) ;-) Ale vy jste šikulky!Zvládáte to na jedničku už teď!! (Y) (Y) (Y) (L)

ODPOVĚDĚT
Denisa Soukupová (Denýsek) ID 28799, mimibazar.cz/denysek (5.8.2007, 20:09)
Jj,zoubky-tak na to období se netěší asi nikdo....Pro mě je utrpení,když malá pláče a já nevím proč.Ale u těch zoubků je to stejná bezmoc.Víme,co těm našim dětičkám bolí,ale stejně nic, než namazat mastičkou dásně nemůžeme(což si osobně myslím,že je pouze placebo pro matky a dobrá kalkulace pro firmy... :-@,ale třeba jim křivdím :-#Jinak já teda o začátcích s miminkem pozitivně psát nemůžu,protože jsem tu byla na všechno sama a byla jsem fakt vyčerpaná tak,že se mi podařilo usnout i ve stoje ;-)Teď už je to paráda,ale někdy si přijdu jako robot.Malá v postýlce broukne a já vyletím z postele,jako když vystřelí :-)Tak se držte a ať se zoubky klubou rychle a co nejméně bolestně (L)

ODPOVĚDĚT
Dana Z. (Zezulada) ID 62339, mimibazar.cz/zezulada (5.8.2007, 20:36)
Deny, moc děkujeme! A Vy taky vydržte, teď už to bude lepší, když tam máte taťku (uspávače - profíka ) ! Začátky jsou vždycky krušný. Náš malej měl ve 2.a 3.týdnu rýmu a kašel - chytil to ode mě . Dokážete se představit, co to bylo pro moje splašený hormony v šestinedělí! Měl i teplotu a navíc pro tak malinký miminka nejsou skoro žádné léky. Ale přežili jsme to a dneska na ty začátky přes tohle všechno ráda vzpomínám. A přijde mi, že to uteklo jako voda. Uvidíte sama, jak to teď poletí! Mějte se moc pěkně a pozdravujte Nikolku i taťuldu.

ODPOVĚDĚT