Lazzio...na to...že mu táhne na ..10.....ještě
docela fešák ;-)))))
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Renáta Č. (viola) ID 6028, mimibazar.cz/viola (upraveno 9.7.2007, 22:54)
Podívejme se na ní, tedy já fakt valím oči :-o :-o :-o :-o
Ty ses tedy do toho fotografování nějak obula ;-) ;-) ;-) ;-)
A jedna fotka vydařenější, jak druhá (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (9.7.2007, 23:13)
Renátko....děkuji.....děkuji.....děkuji :-) :-) :-)....fotila jsem včera....a po dlouhé době se zadařilo docela dost slušných foteček......a mezi nimi i Lazzíček...a protože jeho fotečku jsem dlouho žádnou nepřidávala.....tak jsem musela napravit........a i jeho vložit...... :-) :-) :-) :-)....... (L) (K) (F) (L) (child8)

ODPOVĚDĚT
Martina J. (Mamor) ID 29500, mimibazar.cz/mamor (9.7.2007, 20:09)
:-) :-) :-) :-)....náhodou...je to velký fešák |:o) |:o) |:o)......naší Amandě je taky 10....a už jen polehává :-| :-| :-|

ODPOVĚDĚT
Martina C. (Sophi 2) ID 15251, mimibazar.cz/sophi2 (9.7.2007, 20:26)
Marti, to víte, že fešák stále je :-) :-) :-).....na téhle fotečce se mi moc líbí, proto jsem ji sem i dala......, ale ubezpečím Vás...že ač stále vypadá na svůj věk docela zachovale....tak s tím poleháváním je to hoooodně podobné. Včera jsem mu chtěla udělat radost a tak jsem ho vzala na procházku...kterou jsme dříve...než byla s námi Sophi dělávali běžně...je to krásná okružní cesta lesem....akorát....je to pod Ještědem......a tak je docela velké převýšení........no a do těch kopců +o(....už to nebyl žádný běh.. funěl ....chrochtal.....a asi byl rád...když mu kopce už zůstali v zádech.....no a doma....do večeře jsme netušili, že existuje :-D :-D :-D :-) :-) :-)....... (L) (K) (F) (L)

ODPOVĚDĚT