Jak vyndat čokoládu bez popraskání ?
Poradí prosím někdo jak vyndat čokoládu ze silikonové formy tak aby nepopraskala? Moc děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 2 komentáře
Radka Š. (kukuřice) ID 94042, mimibazar.cz/kukurice (26.1.2017, 18:43)
To je právě problém, jak je to tvrdé ( stačí z lednice ), tak to při sebemenším pokusu o vyloupnutí praská, i když jsem to nechala chvíli při pokojové teplotě a dělala opravdu opatrně...

ODPOVĚDĚT
Kristýna M. (okri) ID 85683 (27.1.2017, 8:07)
A co zkusit potravinářskou folii. Dát ji na volno, aby se neztratil vzor, jak se bude forma plnit, nechat si čouhat okraje a pak vytáhnout.

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 70336 (26.1.2017, 17:38)
...nemám ale napadlo mě co to tak lehce zmrazit v mražáku (hello)

ODPOVĚDĚT