Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

U tatinka v cukrarne...
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 4 komentáře
Věra B. (Baronka) ID 31927, mimibazar.cz/baronka (18.11.2007, 1:08)
náááádherná (F) (F) (F)cukrárnička (flower) (flower) (flower) !!! Škoda, že bydlíme tak daleko (Ostrava), hned bychom přišli (drink) (C) (^) !!!! (dance) (dance) (dance) (dance)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (18.11.2007, 11:43)
Ahoooj Silvi a Michalku (hello) (hello) (hello) a my bychom Vam udelali tu nejlepsi specialitku, ale bohuzel jsme cukrarnicku zrusili, i kdyz nas to hodne bolelo :'( muj muz dostal lepsi nabidku prace, tak jsme se nakonec rozhodli prijmout a jit do neceho jineho, kde je mene starosti, ale hlavne mene casove narocne, ze mame tatku vecer doma a o vikendech. Zatim toho nelitujeme i kdyz se nam po cukrarnicce styska :'( :'( :'( Posilame (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Iveta J. (jedličky) ID 39496, mimibazar.cz/violadekor (20.6.2007, 8:56)
Kdepa,že to? *-) Asi by jsme přijeli :-P na zmrzku a (C) (C) ;-) ;-) (H) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (20.6.2007, 9:39)
No jsme uplne na konci sveta, na severu Cech blizko nemeckych hranic, Šluknov. Mate u nas specialni porce zmrzlinky a to nejlepsi , ju ???? A pro specialni ale ted momentane je nam trochu smutno, protoze nas tatka dostal nabidku prace, ktera je o dost zajimavejsi a mene starosti a casu nez provozovani cukrarny, takze bojujeme s rozhodnutim, zda pokracovat dal nebo ne. Takze je nam trochu , ale my tatku vubec neuzijeme. Ma pouze jeden den volna v tydnu a ty dalsi do vecera v cukrarne. Ale to nevadi, i kdyby cukrarnicka nebyla, tak dobry u nas bude vzdycky ( no jo, u Itala bez to nejde ) jen ta zmrzlinka bude chybet. Posilame

ODPOVĚDĚT