Francesco
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 6 komentářů
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (20.6.2007, 9:04)
(L) (L) (L) (L) Violko... ten Vas Frantisek... ;-) ;-) ;-) je tak krasny... a opravdu vypada jako spravny Ital..... ze je jiny nez ceske deti? Nebo se mi to zda?? Ty oci - ty jsou proste italske.. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp) (L) (L) (L) (L) (child8)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (20.6.2007, 9:25)
Regi (F) (F) (F) (F), moc dekujeme. A opravdu nam kazdy od malinka rika, ze je uplne jiny nez ceske deti. Asi je to v tech ocich nebo nevim :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ a je pravda, kdyz jsem videla malou Viktorku, tak prvni co mne upoutalo byly jeji italske oci :-$ :-$ :-$ :-) :-) :-) Jinak my jsme hrozne namichana rodina ;-) ;-) ;-) ;-) moje maminka je Polka, muj tatinek Nemec, ja , ze jsme zili v CR, tak Ceska a muj muz Ital ;-) ;-) ;-) ;-) takze opravdu EU rodina ;-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Posilame (L) (L) (L) (L) (L)

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (20.6.2007, 9:37)
;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Tak to je vyborne.... Kdovi, jakou nevestu si jednou privede Francesco... aby ta internacionalost pokracovala... ;-) ;-) ;-) ;-) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L) (L) (child8)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (20.6.2007, 9:43)
To jsme teda fakt zvedavi :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ......ale uz ted vidim, ze na ty nevesty budu asi citliva, vzdycky jsem maminku Ivana nechapala a ted kdyz mam chlapecka, tak se mi Ivano smeje, ty snad budes horsi nez moje mamka :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D No u Vas to bude asi nejaky sardinsky ogar, nebo ze by (H) nebo (H) od Ivetky ????? ;-) ;-) A to asi tezce ponese tatinek :-) :-) :-) Posilame (L)

ODPOVĚDĚT
Regina M. (Regous) ID 17502, mimibazar.cz/regous (20.6.2007, 9:49)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) Stoprocentne Adamek nebo Davidek... (Y) (Y) (Y) (Y) *-) *-) *-) *-) Nebo ze by Francesco?? *-) *-) ;-) ;-) ;-) ;-) |:o) (L) (L) (L) (L) (L) (child8)

ODPOVĚDĚT
Viola K. (Patatina) ID 38565, mimibazar.cz/patatina (20.6.2007, 9:52)
To by nam asi Adamek nebo Davidek dal :-D :-D ;-) ;-) ;-) ;-) ale to si budou muset ti (Z) (Z) (Z) vyridit mezi sebou :-D :-D :-D :-D :-D Asi to budeme muset nechat na Vikince :-) :-) :-) :-) :-) (L) (L) (L)

na původní příspěvek již bylo v tomto vláknu 5x odpovězeno