Z jakého masa je nejlepší guláš??????????????
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 23 komentářů
Pavlína J. (everysmile) ID 303094, mimibazar.cz/everysmile (10.12.2016, 14:00)
Hovězí kližka.

ODPOVĚDĚT
Ivana M. (Ankavi) ID 56515 (upraveno 11.12.2016, 9:05)
Hovězí kližka, zvěřina, ale já dělám i z vepřové plece a nebo z krůtího masa - a chutná nám jakákoli varianta (Y)

ODPOVĚDĚT
věra Z. (VEZA) ID 284159 (9.12.2016, 17:05)
Z kližky

ODPOVĚDĚT
Magdaléna C. (Magpie) ID 357313 (9.12.2016, 15:02)
Hovězí kližka!

ODPOVĚDĚT
Radka H. (radkaaa) ID 95559 (9.12.2016, 12:32)
Nejlepší je z divočiny nebo hovězího.....

ODPOVĚDĚT
Šárka B. (Visalaje) ID 283999, mimibazar.cz/visalaje (9.12.2016, 11:45)
Zadejte si guláše a můžete vybírat (pl)

ODPOVĚDĚT
Bohumila H. (kurel) ID 32082 (9.12.2016, 10:48)
Ze srnčího nebo kančího .. jednoznačně nejlepší (Y)

ODPOVĚDĚT
JANA R. (chiranaj) ID 487753 (9.12.2016, 10:34)
Výborný je z dvou druhů masa - hovězí /třeba kližka/ se dá dusit dřív a později se přidá vepřová plec. Dělávala jsem tak hlavně zedníkům při stavbě nebo když se mi sejde víc lidí a hlavně si všichni chválí "tu omáčku".

ODPOVĚDĚT
Michaela J. (Beatík) ID 566032, mimibazar.cz/beatik (9.12.2016, 10:18)
Hovězí z kližky, vepřový z plece. A pak má moc ráda z divočiny.

ODPOVĚDĚT
Jana S. (českolipačka) ID 559236 (9.12.2016, 9:36)
hovězí pupek je také na guláš super, pokud je vyšší libový, a i cenově je dostupnější než kližka

ODPOVĚDĚT
jarmila š. (jarla) ID 263223 (9.12.2016, 9:34)
Nejlepší je pro mne z hovězí kližky a naprosto výborný byl z divočáka

ODPOVĚDĚT
Dáša H. (djkto) ID 265455, mimibazar.cz/djkto (9.12.2016, 9:17)
já ho dělám z hovězího z krku a nebo z vepřového -plec nebo když je v akci i krkovice, nám chutná víc z vepřového (hello)

ODPOVĚDĚT
Markéta L. (markuska 75) ID 306752, mimibazar.cz/markuska75 (9.12.2016, 9:04)
Dělám z vepřové plece,hovězí nám nechutná ,-) ,-)

ODPOVĚDĚT
Anonymní uživatel (Zrušený účet) ID 24072 (9.12.2016, 9:02)
máme nejraději z hovězího - kližky (Y)

ODPOVĚDĚT
Kateřina B. (cherrycake) ID 81830, mimibazar.cz/cherrycake (9.12.2016, 9:02)
hovězí kližka, krk,taška, líčka

ODPOVĚDĚT
Michaela Š. (*mandy*) ID 241867, mimibazar.cz/mandy (9.12.2016, 8:54)
Dělám z hovězí kližky nebo levnější, ale také dobrá varianta je z vepř. plece... (hello)

ODPOVĚDĚT
Amanda P. (amandapalm) ID 424205 (9.12.2016, 8:36)
Z částí dostatečně prorostlých pojivovou tkáních- jako je třeba kližka, krk, líčka a nebo pupek. A buď z hovězího a nebo z nějaké býložravé zvěřiny typu jelen/daněk/srnka.

ODPOVĚDĚT
Jitka D. (Ayra) ID 3251, mimibazar.cz/ayra (9.12.2016, 8:34)
Za mě hovězí kližka.

ODPOVĚDĚT
Marcela Burešová (Marselus) ID 361783, mimibazar.cz/marselus (9.12.2016, 8:30)
Pro mě jednoznačně hovězí,dělám i z pupku

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (palenka) ID 137744 (upraveno 9.12.2016, 12:14)
nam nejvic chutna z predniho hoveziho z krku

ODPOVĚDĚT
Celkem: 23 (zobrazuje se 1-20)1, 2 další >>