Jaký zavařovací hrnec?
Je lepší smaltovaný nebo nerezový? Mám vybraný professor ZVH272 nebo 273x, poradíte? Děkuji
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 3 komentáře
Hana V. (Medeia) ID 6304, mimibazar.cz/lahvickycz (29.11.2016, 18:51)
Kupte ten Professor, mame je v marmeladovy vyrobne, v sezone jedou nonstop uz druhy rok a naprosto spolehlive, pritom stoji par korun
Meli jsme Bielmeiery trikrat drazsi a merily teplotu i s rozdilem deseti stupnu, tyhle jsou naprosto presne

ODPOVĚDĚT
Lucie L. (Labouche) ID 20603, mimibazar.cz/krasavice (29.11.2016, 9:15)
mam primo tento na obrazku a je (Y) (Y)

ODPOVĚDĚT
Katka B. (kremilek) ID 2451, mimibazar.cz/katkab (29.11.2016, 8:27)
Rozhodně bych volila smaltovaný, protože v nerezovém mi to nejde vařit. Kupovala jsem ho na zavařování i vaření třeba kečupů a jiného a v nerezovém se vše připaluje, nejde udělat ani cibulka, což v tom smaltovaném šlo.

ODPOVĚDĚT
Hana V. (lonik) ID 151735 (29.11.2016, 8:31)
Děkuji za odpověď :)

ODPOVĚDĚT