Nej recept na štiku
Děvčata, prosím Vás, máte nějaký oblíbený recept na úpravu sladkovodní štiky? Není to zrovna levná ryba, tak bych ji ráda připravila chutně, podle osvědčeného receptu. Děkuji, Mirka
poslední fotografie v albu Joe Cocker | Nej recept na štiku
FOTKU MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Celkem 17 komentářů
Jitka H. (ruzenaji) ID 496059 (upraveno 18.10.2016, 9:47)
Wau! Teď jsem to našla na internetu:
http://prezentace.sikila.cz

nebo taky do vyhledávače seznamu zadáte "rybářská kuchařka" ,dáte obrázky, a pak se Vám objeví menší náhledy kuchařek. Hledejte NÁHLED s 10 rybami a je tam připsané POLÉVKY 44X OSTATNÍ 74X.

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (ruzenaji) ID 496059 (18.10.2016, 9:50)
přidávám na vyhledání:
na těchto webstránkách http://prezentace.sikila.cz kliknete po levé straně na složku: RŮZNÉ objeví se přehled prezentací, ale vy dole najedete na stránku /2/.
Tam vložila prezentaci: RYBÁŘSKÁ KUCHAŘKA - Klevropa. (Y)

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (2.5.2017, 9:35)
Jitko, mockrát Vám děkuji, netušila jsem, že mi ještě někdo odpoví. Kuchařku si stáhnu.

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (ruzenaji) ID 496059 (17.10.2016, 7:31)
Máte-li zájem, přepošlu Vám e-mailrybářskou kuchařku s 537 recepty. 10 druhů ryb, štika je v 57 receptech. kliknete na rybu a otevřou se její recepty, nebo si to pustíte jako prezentaci. Je to v Recepty.pps (2,11Mb). Napište e-mailovou adresu. Omlouvám se, pokud budou problémy s otevíráním. Přišlo mi to jako hromadně rozesílaný e-mail a občas to stagnuje a zlobí při otevírání. Já jsem si je pro jistotu vytiskla.

ODPOVĚDĚT
Eva Magdalena B. (TIENTEE) ID 152907 (15.10.2016, 12:51)
Dělala jsem štiku, když jsem měla doma návštěvu z Kanady - byla výborná.
Takto: Štiku osolit, proložit šalvějí, pokapat citrónovou šťávou a po celé délce hřbetu obložit plátky anglické slaniny. Upéci na másle. Příloha: brambory.

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (16.10.2016, 9:04)
Evo, děkuji Vám za recept, podobný postup mám od kolegyně, jenom místo šalvěje používá směs na ryby, kterou vyrábí pan Abrle. Je to jemné koření, moc dobré. http://www.bio-produkty.cz/produkty?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=55&category_id=14

ODPOVĚDĚT
Jitka H. (Jessie109) ID 426673 (15.10.2016, 11:50)
jakoukoli rybu na přírodno dělám takto: rybu osolím, přidám trochu sušeného tymiánu, větvičku rozmarýnu, pokapu trochu olivovým olejem, položím na rybu kousky másla a okolo ryb dám česnek ve slupce. Zaleju kapkou bílého vína a dám péc do trouby. Je to výborné. (zajic) (zajic) (D)

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (16.10.2016, 8:45)
Děkuju moc Jitko, vyzkouším Váš recept jako první, s vínem vařím zřídka, a to mě láká. Mějte se pěkně a dík, že jste se podělila.

ODPOVĚDĚT
Vladimíra O. (Vlaber) ID 197075, mimibazar.cz/vlaber (15.10.2016, 11:35)
Tak my nejraději takto : ve skleněném pekáčku zpěnit cibulku s drobně nakrájeným špekem´.Štiku osolit,lehce opepřit a položit na to.Po dobu pečení v trubě polévat smetanou a tím výpekem. (Y)

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (16.10.2016, 8:41)
Vlaďko moc děkuju, v Jindříchově Hradci jsem jedla vynikajícího candáta, Vy tam v tom krásném městě víte, jak si pochutnat.

ODPOVĚDĚT
Lenka B. (LENNNA3) ID 109156, mimibazar.cz/lennna3 (15.10.2016, 8:19)
Je to mnohem chutnější, bělejší maso než kapr. Takže u nás dělá táta (jí to jen on, je rybář) na vánoce místo kapra. Klasicky v trojobalu.

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (15.10.2016, 9:56)
Děkuji Lenko, tatínek rybář je k nezaplacení :) pokud máte ovšem ryby ráda...

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (14.10.2016, 23:30)
jen pro zajímavost kolik stojí cca kilo štiky?

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (15.10.2016, 9:51)
V sádkách v Lahovicích od 250 Kč za kilogram, ale momentálně štiky nemají. V Rybárnách Praha 390 Kč za kg. V Brně 386 Kč/kg.

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (16.10.2016, 0:52)
tak to jsou rakety, ze Švédska sem si jich teď asi 25 přivezla...zítra bude zrovna k obědu (Y)

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (16.10.2016, 8:47)
Co dodat - tak dobrou chuť a děkuji za Váš recept.

ODPOVĚDĚT
Lenka P. (elfivila P.) ID 382913 (14.10.2016, 23:29)
za mě nevymýšlet žádné experimenty a jen osolit, opepřit trošku másla a dát péct do trouby...takto nám chutná asi nejvíce....... když grilujeme tak dávám ještě třeba čerstvé bylinky a naložim ji den dopředu a před grilováním bylinky odstraním....letos jsme je o dovolené jedli tři týdny snad každý den.

ODPOVĚDĚT
Miroslava F. (mirandamiranda) ID 77590 (15.10.2016, 9:53)
Děkuji Lenko, tiše závidím :)

ODPOVĚDĚT